►L’espectacle que estarà en cartell fins al 25 de març. Després de “Ningú et va dir que fos fàcil” gràcies a la bona rebuda de l’espectacle per part dels adolescents, calia embarcar-se en un nou projecte destinat al públic adolescent.
Gràcies al feedback aconseguit amb el públic adolescent, la direcció del teatre va veure clar que les obres havien de tractar “coses que els toquin”, que calia parlar de persones: de les seves pors, els seus anhels i la relació entre elles.

►Es va decidir proposar als joves temes com la lluita pels drets socials, l’abús de poder la precarietat, la desigualtat … Però també parlar de l’esperança, del futur i del veritable poder del poble.
Calia crear uns personatges fàcilment reconeixibles, i donar-los una història, desitjos, pors…

►Tot per poder copsar, dalt de l’escenari, el retrat del moment convuls que vivim, on sembla que es fa i desfà segons conveniència i des d’una certa altura sense tenir en compte qui hi ha per sota: als mateixos joves, als treballadors, als avis, a les mares, als pares… A tots nosaltres.

►Tot per obrir el teló novament i que la història els toqui, els commogui, els faci preguntar, enfadar-se, emocionar, despertar, vibrar … adonar-se de totes les seves capacitats. I si al final no hem fet que la ciutat cremi, haurem fet un crit a la llibertat.

►SINOPSI:

►”La Rebel·lió” parla de l’inconformisme d’un col·lectiu que troba injustes les normes instaurades fins aleshores: se senten infravalorats i volen canviar el món. Per aconseguir-ho només veuen una sortida: rebel·lar-se contra aquell que consideren l’opressor sota el lema “TOTS SOM IGUALS” De seguida, aquell que és considerat com el més llest per la resta s’apuntala com a líder del grup i tothom el segueix amb fe cega. De mica en mica, però, el lema en el qual creuen i pel que han lluitat, es veurà arrodonit amb un nou final: “TOTS SOM IGUALS… PERÒ ALGUNS MÉS QUE D’ALTRES”. Arriba el moment de decidir: Ets dels que vol canviar el món o dels que deixa que el món el canviï?

►Repartiment:
►BOXER: Jaume Casals / Pau Oliver. ALICE: Olga Fañanàs. MÚRIEL: Esther Pérez-Ferrer / Cristina Dotras. MINIMUS / LEV: Gerard Flores. ESKILER: Marc Miramunt. CLOVER: Mariona Campos.

►Disseny escenografia i vestuari: Lleo Quintana. Construcció i confecció: D’un cop d’ull. Disseny il·luminació i so: Juan Azor i Pau Palau. Direcció musical: Olga Fañanàs. Coreografies: Cristina Dotras. Disseny gràfic: Eduard Fortuny. Fotografia: Aitor Rodero. Producció: Jove teatre S.L.