►El dilluns 18 de juliol a les 22h. Les localitats estan esgotades.

►El Teatre Grec de Barcelona oferirà un homenatge a la figura del compositor i lletrista contemporani més important del teatre Musical.

►A SONDHEIM NIGHT MUSIC serà un concert únic que mostrarà una panoràmica de l’extensa carrera del mestre de Broadway Stephen Sondheim, autor d’obres com COMPANY, GOLFUS DE ROMA, FOLLIES o SWEENEY TODD.

►El repertori inclourà alguns dels temes més emblemàtics i també joies menys conegudes de l’autor i serà interpretat per una orquestra simfònica de 40 músics que acompanyarà a 8 artistes del musical català: Roser Batalla, Frank Capdet, Lydia Fairén, Jan Forrellat, Xenia García, Pitu Manubens, Julia Möller  i Toni Viñals.

►La direcció musical del concert serà a càrrec de Xavier Torras i comptarà amb la direcció escènica d’Alejandro de los Santos y Diego Rodríguez.

►Les adaptacions al català son de laRoser Batalla, Roger Peña, David Pintó, Albert Mas-Griera, Daniel Anglès, Joan Vazquez i Marc Gómez amb l’orquestració de Jonathan Tunick, Michael Starobin, i les orquestracions addicionals de Jordi Cornudella, Abel Garriga, Xavier Torras.

►Stephen Sondheim és mundialment conegut per ser un dels autors més innovadors i influents de l’època moderna de Broadway. La seva carrera va començar al bell mig de l’època daurada del Musical Americà, com a lletrista de WEST SIDE STORY i GYPSY, i amb aquesta tradició a les seves espatlles va fer un gir a la manera d’explicar històries, molt més personal i profund, connectant amb el públic d’una manera més directa.

►Al llarg de la seva trajectòria professional ha estat guardonat amb un Oscar, vuit premis Tony, múltiples Grammys, un Pulitzer i diversos Premis Olivier.

►Stephen Sondheim va morir el passat 21 de novembre i el seu llegat ha inspirat a compositors tan importants i coneguts com Jonathan Larson, autor de RENT o Lin-Manuel Miranda, autor de HAMILTON.