►Teatre Municipal de Girona 9 i 10 de desembre a les 20h.

►Ningú millor que Mario Gas, el director de Sweeney Todd, per convocar-nos a una festa per recordar i celebrar al gran geni del musical americà de la segona meitat del segle XX.

►L’any passat ens va deixar Stephen Sondheim, la gran referència del musical de la segona meitat del segle XX. Un genial lletrista i compositor molt proper a la història de teatre català, sobretot per l’afinitat entre la seva obra i Mario Gas. Ell va dirigir, entre altres títols, un memorable Sweeney Todd, funció que una nit també va aplaudir entusiasmat el mateix Sondheim. Això és fer història i, per aquest motiu, ningú millor que Gas per regalar-nos aquesta vetllada musical en memòria del geni acompanyat dels artistes que van protagonitzar Sweeney Todd, A Little Night Music, Follies o Golfus de Roma, entre d’altres.

►Amb la direcció de Mario Gas, la direcció musical de Pep Pladellorens, produït per Rafael Moll i amb Vicky Peña, Jordi Boixaderas, Muntsa Rius, Pep Molina, Xavier Ribera-Vall, Pedro Pomares, Àngel Llàcer, Miranda Gas, Teresa Vallicrosa, Mònica López, Carme Conesa, Kirby Navarro… acompanyats d’una orquestra.