►”Sugar”, Premi de la Crítica en Arts Escèniques 2015 al millor musical, s’estrena el 18 de novembre i es podrà veure a l’Eixample teatre fins al 8 de gener, amb una escenografia renovada, un repartiment de 15 intèrprets i 5 músics en directe, formen part de l’espectacle basat en la famosa pel·lícula de Billy Wilder ‘Some like it hot’.

►La productora Som-hi Films aposta per un nou espai amb més aforament.

►El musical de Broadway estrenat el 1972 al Majestic Theatre de NYC està basat en la pel·lícula Some Like It Hot – Con faldas y a lo loco (1959), una història escrita per Robert Thoeren i Michael Logan, dirigit per Billy Wilder i amb Marilyn Monroe, Tony Curtis i Jack Lemmon com a actors principals. És la comèdia per excel·lència del cinema nord-americà, guanyadora d’un Oscar i 3 Globus d’or.

►La història està ubicada a Chicago el 1929, durant el període de la llei seca nord-americana, quan dos músics es veuen obligats a marxar de la ciutat després de ser testimonis d’un enfrontament entre dues bandes de gàngsters.

►Pau Doz signa la direcció, Laura Olivella la coreografia i Bernat Hernández la direcció musical. Roser Batalla i Roger Peña han fet la traducció i adaptació al català.

►Repartiment:
Sugar: Bealia Guerra, Jerry/Daphne: Xavi Duch i Jordi Llordella, Joe/Josephine: Rubén Yuste, Sir Osgood Fielding: Pep Cortés, Sweet Sue: Maria Santallusia, Botins Plazzo: Carles Sánchez, Bienstock: Dani Claramunt, Olga: Lorena García, Rosella: Ariadna Canals, Mari Lu: Anna Legares, Vicent: Hugo Rivero, Enzo: Adrià Garcia, Luigi: Óscar Planells i Escuradents: Javier Arroyo.

►La formació musical que complementa la companyia està formada per: Filippo Fanó i Jairo Ortega al piano, Josema Martín i Valentí Querol a la bateria, Bernat Hernández i Pau Lligadas al contrabaix, Raül Giménez a la trompeta iAlbert Sanjuásb al saxo.