►El musical de Broadway produït per Som-hi Films prorroga una setmana més, fins al 6 d’agost, en la que és la seva tercera temporada. El dijous dia 29 de juny va iniciar les actuacions al Teatre Tívoli de Barcelona i, després de l’èxit d’audiència, continuarà una setmana més del que estava previst gràcies a la bona rebuda del públic.

►El musical inspirat en la pel·lícula de Billy Wilder – Con faldas y a lo loco (Some Like it Hot)- va ser finalista dels Premis Max de les Arts Escèniques com a millor espectacle musical o líric, compta amb el Premi de la Crítica al Millor Musical 2015 i 4 nominacions als premis Butaca 2016.

►És gràcies a l’èxit del públic i la crítica que Sugar, una producció modesta dirigida per Pau Doz, ha aconseguit passar d’un teatre amb aforament de 200 localitats a un altre de més de 1500. Es va estrenar al Teatre Gaudí la temporada 2015-2016 i va exhaurir entrades, com també va passar la temporada passada (2016-2017) a l’Eixample Teatre, amb un total de més de 15.000 espectadors entre els dos teatres.

►En aquesta nova etapa al Teatre Tívoli, l’espectacle compta amb una escenografia i so molt més acurat gràcies a la tècnica del Tívoli, i s’hi ha afegit tres nous artistes al repartiment amb un total de 18 actors i 5 músics en directe sobre l’escenari. L’obra, dirigida a tots els públics, compta amb una altra novetat, i és que serà interpretada en castellà.