►Seguint les noves mesures establertes pel Procicat en la crisi de la COVID-19, el Teatre Lliure es veu obligat a cancel·lar totes les funcions a partir d’avui divendres 30 d’octubre i fins al divendres 13 de novembre inclòs.

►Aquesta mesura afecta totes les funcions dels espectacles La nostra parcel·la i El quadern daurat, que havien d’acabar la seva exhibició els dies 1 i 8 de novembre respectivament, i les funcions de Bonus Track, que es podrien reprendre els seus dos últims dies en cartell, el 14 i 15 de novembre. El públic afectat per la cancel·lació rebrà la devolució de les seves entrades.

►Al llarg d’aquests 15 dies, la nova Sala online del Teatre Lliure continuarà activa i s’hi podran veure des d’avui mateix espectacles pensats exclusivament per a un escenari digital: teatre radiofònic, amb peces com Los satélite, de Ricard Gázquez; i Clàssics per a criatures, amb adaptacions com La vida es sueño, de Calderón de la Barca per Lucía Miranda i Javier Burgos.

►A més, també es podrà gaudir del #LliureAlSofà amb els tres espectacles afectats per la suspensió de les funcions: El quadern daurat de Doris Lessing, adaptat per Carlota Subirós, a partir del 6/11; Bonus Track, de Carol López, a partir del 13/11; i La nostra parcel·la, de Lara Díez Quintanilla, a partir del 19/11. Es podran veure en versió original o amb sobretítols opcionals en castellà o en anglès.

►Els continguts de la Sala online estaran disponibles al llarg de tota la temporada i, als espectacles ja existents, se n’hi sumaran de nous. La subscripció Butaca online permet accedir a tots els continguts digitals de la temporada per 29 euros. Individualment, també es poden adquirir entrades per als diferents espectacles: teatre radiofònic, 5 euros; Clàssics per a criatures, 3 euros; #LliureAlSofà, 7 euros.