►Aquest dilluns s’estrena “The Trump” un nou espectacle de teatre musical amb llibret de Xavi Morató, direcció de Xavi Morató i Joan Olivé, i la música de Joan Olivé.

►A “The Trumps”, Una comèdia musical explosiva, Sergi Cervera és Donald Trump; Mingo Ràfols és Kim Jong-Un; Mònica Macfer és Melania Trump i Joan Olivé és un majordom qualsevol de la Casa Blanca.

►L’estrena  de l’espectacle coincideix en el temps amb la presentació del llibre sobre Donald Trump als EEUU.

►Donald Trump fa dos anys que és a la Casa Blanca com a president dels Estats Units. Tot plegat és un caos.

►La comèdia narra com, per una sèrie de circumstàncies, Kim Jong-un és convidat a dinar a la residència dels Trump sense que ho sàpiga ningú. L’objectiu? Resoldre els seus conflictes amb el president dels EUA i, per tant, evitar una guerra nuclear que de ben segur destruiria el món. Mentrestant, el majordom de la Casa Blanca guarda un parell de secrets. I Melania també. L’únic que no amaga res és Trump. Més que res, perquè no sap callar. I això ens pot portar a tots al desastre.

► “THE TRUMPS”, Una comèdia musical explosiva! Sergi Cervera és Donald Trump; Mingo Ràfols és Kim Jong-Un; Mònica Macfer és Melania Trump i Joan Olivé és un majordom qualsevol de la Casa Blanca. L’estrena de “THE TRUMPS” coincideix en el temps amb la presentació del llibre sobre Donald Trump als EEUU.