►Dilluns 20 de febrer de 2023.

►El 22 de febrer de 2013 s’estrenava, al Teatre Gaudí de Barcelona amb l’adaptació al català de Roger Batalla, The Wild Party d’Andrew Lippa. La producció, de Vocal Factory i del TGB, va ser un dels primers musicals de gran format estrenat a una sala petita de Barcelona, obrint un filó que va ser seguit per altres teatres i companyies del país.

 Foto: Martí Fradera

►El resultat: 17 actors i 4 músics en un petit escenari, dirigits per Anna Valldeneu, que en va fer la direcció escènica, Filippo Fanò que en va fer la direcció musical i les coreografies de Lino di Giorgio Jr.

El dilluns 20 de febrer de 2023 podrem veure, al mateix escenari del Teatre Gaudí, el concert de celebració del 10è aniversari amb la majoria del repartiment original. Roger Berruezo, Xavi Duch, Maria Santallusia i Xènia Garcia, envoltats de la resta de la companyia, ens cantaran els temes més emblemàtics del musical, evocant l’ambient sòrdid i estimulant de la Festa Salvatge.

 Foto: Martí Fradera

►Una oportunitat única d’escoltar i gaudir de la música d’aquesta obra en un escenari del nostre país.
►Em ve de gust fer una festa… I a tu?

►L’espectacle té la música i el llibret d’Andrew Lippa, l’adaptació al català de Roger Batalla, la direcció escènica d’Anna Valldeneu i Xavi Duch, la direcció musical de Filippo Fanò i està interpretat per: Roger Berruezo, Xavi Duch, Maria Santallusia, Xènia Garcia, Laura Daza, Marina Schiaffino, Berta Peñalver, Ferran Guiu, Carles Garcia, Edgar Martínez, Laura Dorca, Jordi Grifell i Anna Valldeneu.

 Foto: Martí Fradera

►Amb els músics: Filippo Fanò, Bernat Hernánez, José Manuel Martín, Jordi Santanach.
►El disseny de la Il·luminació és de Daniel Gener, el disseny de so d’Enric Vinyeta i és una producció de Vocal Factory S. L.

►Consulteu la fita de l’espectacle de l’arxiu de Teatremusical.cat.

The wild party (La festa salvatge)