►Records a Broadway s’estrenarà aquest dilluns 21 de setembre a l’Almeria Teatre de Barcelona, l’espectacle va haver d’ajornar les seves funcions per la COVID-19, amb una bona rebuda pel públic i la crítica.

►RECORDS A BROADWAY versiona més de 30 temes del teatre musical a quatre veus. L’espectacle dona a conèixer les diferents etapes de Broadway des del seu naixement, passant per la seva època daurada, fins a l’actualitat, i ho apropa d’una manera íntima als espectadors. Els més de trenta temes són interpretats, ballats i acompanyats instrumentalment en directe pels quatre actors. Les melodies que han marcat la història del vell i del nou Broadway pugen a l’escenari en català en un musical de petit format per homenatjar i reivindicar el teatre musical, un autèntic tresor cultural dels nostres temps.

►La companyia va estar activa durant el confinament enregistrant un vídeo confinat d’un dels números de l’espectacle.

►Els arranjaments són d’Arnau Tordera, la direcció escènica d’Antoni Font-Mir i les coreografies d’Alexandre Ars. Blanca Bardagil n’ha escrit la dramatúrgia (a partir de la idea original de Marc Casanova i Antoni Font-Mir).

►Interpreten tots el temes de la funció: Alexandre Ars, Ferran Enfedaque, Eudald Planchart i Joan Sáez, cantant, tocant i ballant.

►L’espectacle, que va ser creat el 2012 i va fer temporada al Versus Teatre de Barcelona, torna renovat i incorpora al seu repertori històric peces de musicals més recents com Dear Evan Hansen, Hamilton, The Book of Mormon, Jersey Boys o Wicked, que han estat adaptades i arranjades per l’ocasió.

►Les entrades ja es poden adquirir a:

https://www.4tickets.es/AlmeriaTeatre/public/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=AL134

►Aquí teniu fitxa completa de l’espectacle: