► “Tot el que no ens vam dir” del 30 de maig al 10 de juny al Maldà de Barcelona.

►Carles Alarcón, Víctor Arbelo, Sonia Catot, Clara Solé i Estel Tort; acompanyats al piano per Miquel Tejada, són els protagonistes d’aquest nou espectacle de teatre musical amb llibret, lletres i direcció d’Alícia Serrat amb la música i la direcció musical de Miquel Tejada i el moviment escènic  i l’escenografia de Toni Luque, i amb el vestuari de Raquel Ibort i Marc Udina,  el disseny d’il·luminació d’Adrià Rico, el disseny gràfic de Zuhaitz San Buenaventura,  l’edició gràfica i la fotografia d’Agata Casanova, la direcció de producció de Mireia Vericat i la producció artística de Daniel Anglès.

►Desembre de 1999.
Mentre alguns es preparen per a les possibilitats que ofereix el canvi de mil·lenni i d’altres pensen que el món està a punt d’acabar, un grup d’alumnes de la Facultat de Filosofia es reuneixen per fer un treball d’ètica. L’única condició que els ha posat la seva professora, és que han d’estar d’acord en les respostes, fet que els portarà a qüestionar-se des de diferents punts de vista la seva pròpia moral.
Aquesta és una història que parla sobre l’amor i els seus límits, sobre l’amistat i els secrets i parla també sobre aquelles coses que no som capaços de dir.