► Avui, 11 d’octubre, a les 21:00 hores, tindrà lloc a l’Almeria Teatre de Barcelona, “Something’s Coming”, un tribut a Sondheim de l’actor i cantant Joan Vázquez.

► El concert teatralitzat, interpretat per Joan Vázquez en la veu i el piano, inclou alguns dels temes més emblemàtics de la carrera del compositor de musicals Stephen Sondheim, com el famós “Send in the Clowns” de “A Little Night Music”, l’apassionat “Being Alive” de “Company”, el colpidor “Losing My Mind” de “Follies”, el tema “Sooner or Later” de la pel·lícula “Dick Tracy” (Oscar a la Millor Cançó Original) o el mateix “Something’s Coming” de “West Side Story”.

► Stephen Sondheim, guanyador del Oscar, el Tony i el Drama Critics Circle Award, és autor de les lletres i les músiques de mítics espectacles de teatre musical com “Company”, “Sweeney Todd”, “A Little Night Music”, “Sunday in the Park with George”, “Merrily We Roll Along”, “Follies” o “Into the Woods”, i de les lletres de “West Side Story” o “Gypsy”. El 1983 va ser escollit per l’Acadèmia Americana de les Arts i les Lletres. El 1990 se’l va anomenar el primer professor convidat de teatre contemporani a la Universitat de Oxford i el 1993 va rebre el premi honorífic del Kennedy Center per la seva trajectòria. Ha escrit pel cinema en algunes ocasions com “Dick Tracy” o “Reds”.

► Joan Vázquez, que el proper 15 d’octubre presentarà “Something’s Coming”, un tribut a Sondheim en el teatre The Crazy Coqs del West End de Londres, ha actuat en espectacles com “Hair”, “Mamma Mia!”, “Els Nois d’Història”, “Goodbye Barcelona”, “Merrily We Roll Along”, “Bagdad Café”, en diversos espectacles d’El Musical Més Petit com “Off-Broadway” o “Jugant a Rodgers”, “Gaudí”, “My Fair Lady” i “Rent”.