►NunArt Guinardó acollirà el 2018 “ORIGINALS” – I Cicle de Compositors catalans de Teatre Musical amb l’objectiu de difondre i promoure el talent artístic dels músics i creadors del teatre musical del nostre país.

►La programació del primer trimestre d’aquest nou cicle estarà centrada en l’obra de tres joves creadors: Alícia Serrat, Dani Campos i Andreu Gallén. Els concerts tindran lloc el segon diumenge de cada mes a les 13 h, quedant el programa de la següent manera:

►Diumenge 14 de gener de 2018 (13 h): ALÍCIA SERRAT.
►Diumenge 11 de febrer de 2018 (13 h): DANI CAMPOS.
►Diumenge 11 de març de 2018 (13 h): ANDREU GALLÉN.

►Els concerts, a piano i veu, constaran d’un repertori integrat totalment per cançons escrites per cadascun dels compositors, interpretades per diferents intèrprets professionals del teatre musical. Cada compositor té total llibertat per preparar el seu programa i per triar els intèrprets del seu concert, creant així un recital únic i irrepetible, en el qual es podran escoltar tant temes inèdits, com temes que ja han format part d’algun espectacle.

►Catalunya és bressol de molts professionals creadors de teatre musical que sovint no tenen la plataforma necessària per promoure les seves obres ni per posar en peu els seus espectacles. És per aquest motiu que nunArt vol donar veu a aquests músics, per tal que puguin mostrar el treball que han realitzat en els darrers anys, molt del qual no ha pogut sortir encara a la llum.

► “ORIGINALS” I Cicle de Compositors catalans de Teatre Musical està impulsat per nunArt, espai de convivència artística on cada setmana tenen lloc entrenaments, residències i mostres de treballs en procés; i coordinat i produït per Marisol González, autora del blog OutOfBroadway i co-fundadora i co-directora de la desapareguda publicació digital todoMUSICALES.com.

►Les entrades, amb un preu de 5 €, es posaran a la venda pròximament.

★Alícia Serrat

►Actualment compagina la seva feina com a directora i dramaturga amb la de compositora, lletrista i adaptadora.

►El 2017 escriu i dirigeix l’espectacle musical PER SI NO ENS TORNEM A VEURE (Teatre Maldà de Barcelona); dirigeix el musical INVISIBLE (estrenat a l’Eixample Teatre de Barcelona) i co-dirigeix junt amb Ivan Tapia l’espectacle ESCAPE SHOW (Teatre Poliorama de Barcelona/ Teatros del Canal de Madrid).

►Aquest any també signa la direcció escènica d’EPP!, un espectacle participatiu de CaixaForum; així com la del concert benèfic AMORxAMOR al Teatre Victoria de Barcelona.

►Dirigeix l’espectacle MIERDA DE ARTISTA (Teatros del Canal, Teatre Poliorama i Barts Teatre) amb el que guanya el Premi BroadwayWorld a la millor direcció l’any 2014.

►És co-autora del musical PEGADOS, guanyador del Premi Max al Millor Espectacle el 2010, i dels Premis Butaca al Millor Musical i a la Millor Composició Musical, pel que també rep el Premi Butaca a la Millor Actriu de musical.

►L’espectacle ha fet el salt internacionalment i ha estat representat a Mèxic, Argentina, Brasil, Puerto Rico, Colòmbia i Alemanya.

►La temporada 2015-2016 dirigeix l’espectacle PATUFET, estrenat al Teatre Coliseum i, posteriorment, al Teatre Victoria de Barcelona. La seva versió castellana es va estrenar al Teatre Rialto de Madrid.

►Com a lletrista destaquen les seves adaptacions de JESUCRISTO SUPERSTAR, LA BELLA Y LA BESTIA, EL ÚLTIMO JINETE, CHICAGO, EL CABARET DE LOS HOMBRES PERDIDOS o el programa de televisió EMPIEZA EL ESPECTÁCULO de RTVE, així com les col·laboracions als discs TOT AQUEST SOROLL, MÍMULUS i OCEANES de Clara Peya.

►És ajudant de direcció dels espectacles OLVIDA LOS TAMBORES, LA VUELTA AL MUNDO DE WILLY FOG i MONJITAS.

★Dani Campos

►Actualment es dedica a produir artistes i compondre música original a Wave Factory Studio i a preparar ‘Habitat’, el seu primer disc instrumental.

►És un músic barceloní que acompanya i produeix artistes tant en estudi com en directe, dirigeix la música d’obres de teatre musical i compon música original per diferents mitjans audiovisuals. També és creador del cicle de vídeos online “Una cançó Mes” i endorser i demostrador de la marca d’instruments musicals Roland.

►Als 20 anys s’introdueix dins el circuit profesional de la música, sent EGO el seu primer projecte, en el que col·labora com a teclista i compositor. L’any 2004 rep un premi i reconeixement com a “Millor Teclista Internacional”, guanyat a la final d’un concurs de grups emergents celebrat al Taubertal Open Air Festival de Rothenburg, Alemanya. Un cop la formació es va dissoldre és sol·licitat com a teclista i pianista de nombrosos projectes (La Porta dels Somnis, Recelo, Miss in Blues, Nebula, With the Calm, Ahi Band, La Loca Histeria, Grup Tràfic, Bartok, Antalgia, Triunvirato, Senyors Tranquil, Outsider, Acústic Broadway, Sultans of Swing) i artistes (Sergio Makaroff, Víctor Estevez, Oriol Tramvia, Andre Tonelli, David Guapo, Pablo Mannise, Inma Ortiz, El Biri, Alba Cayuela, Rovertto, Fabio Canu).

►Ha realizat concerts amb Ariel Rot, Kany Garcia, Pedro Andrea, Tony Ronald, Pep Sala, Monica Green, Hinorobu Kageyama, Julia Möller, Ofelia Roca, Freaky Sound Factory, Miquel Planas, Marga Pocoví, La Clave de Ra, Damián Ferrari, Antalgia, Neal Morse, Yo Viernes, Jimmy Malla, Pablo López, Virginia Labuat, Gospelians, Cor Gospel Gràcia, Amazing Gospel, New Gospel, Mas Gospel, La Una i Cinc, La Bruixa Express, Oso, Karla, Marina BBFace & the Beatroots, Hotel Cochambre, Ivet Vidal, Veil; i ha telonejat a grans artistes internacionals com B.B King o Diana Krall per tot l’estat espanyol. Actualment dirigeix els directes de Ruth Lorenzo, Frank Diago i Manel Fuentes.

►Ha estat pianista i director musical dels espectacles de teatre musical MORTADELO Y FILEMÓN, dirigit per Ricard Reguant i Cocó Comín (Teatro Campoamor de Oviedo i Teatre Tívoli de Barcelona, 2008), LA BELLA Y LA BESTIA de Stage Entertaintment (Teatro BTM de Barcelona, 2009), ACÚSTIC BROADWAY (Teatre de Rubí, Barcelona 2011), THE SORCERER’S PUB – Sursum Teatre (Versus Teatre, Barcelona, 2012-2013), GERMANS DE SANG (Teatre del Raval de Barcelona, Atlàntida de Vic, 2014), GOODBYE BARCELONA (Teatre del Raval de Barcelona), LITTLE SHOP OF HORRORS (Teatre Sant Vicenç de Sabadell, 2014), MAR I CEL (Dagoll Dagom, Teatre Victòria, 2014-2015), EL VIATGE (Teatre del Sol, 2016) i CLOSE TO LIZA (El Maldà, 2017). Ha compost diverses obres teatrals com WILD HORSES (Guild Hall, NYC, 2014), A LA BURGESA (Teatre Akadèmia, 2015), THE STADTELEGIES (The Box Collective, Gira Itàlia, 2015), BOMBOLLES DE PAPER (Bàcum Arts Escèniques, 2016) i ALÍCIA, UN VIATGE MERAVELLÓS (Teatre del Sol, 2016).

►En estudi ha participat en nombrosos discs d’Imma Serrano, La Porta dels Somnis, Bartok, Inma Ortiz i Jordi Bonell, Recelo, Selva, Oriol Tramvia, Ego, Moonday, Antalgia, Bartok, Senyors Tranquil, DNK, Llúmia, Memoria Selectiva i Oso.

►Ha aparegut tocant en directe i figurant en diferents espais de televisió com ara “Buenafuente”; com a pianista a “Tu Cara Me Suena” (Antena 3) “Operación Triunfo” (Telecinco), “El Número Uno” (Antena 3), “La Marató”, “El Club”, “Divendres”, “Els Matins” (TV3), “Para todos la 2” (La 2), Cablecom TV (TV México), “Arucitys” (TD8), “Can Zam” (Teletaxi TV), acompanyant a un gran nombre d’artistes (Jennifer López, Glòria Estefan, Luis Fonsi, Raimundo Amador, Pasión Vega, Malú, Chenoa, Diego Torres, Merche, Lorena, David Bustamante, Julio Iglesias Jr, Edurne).

★Andreu Gallén

►Actualment és assistent de direcció musical i teclats del musical CABARET al Teatre Victòria.

►Pianista, director musical i compositor, nascut a Barcelona. Estudia el grau superior de música a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), obtenint matrícula d’honor en el seu projecte final de carrera. Realitza estudis de postgrau a la Universidad d’Alcalá de Henares (Aula de Música) i al Koninklijk Conservatorium de Brussel·les (Lied International Masterclasses). També realitza estudis de cant i direcció d’orquestra.

►Inicia la seva carrera professional com a concertista de música clàssica, dedicant-se sobretot a la música de cambra. L’any 2011 comença a treballar en el món del teatre com a director musical de LA VAMPIRA DEL RAVAL (guanyadora de quatre premis Butaca i un premi Max), i des de llavors realitza una intensa carrera com a pianista i director musical en aquest àmbit. L’any 2013 és el director musical de T’ESTIMO, ETS PERFECTE, JA ET CANVIARÉ, guanyador de dos premis Butaca, i que també obté gran èxit de públic i de crítica.

►Alguns títols en què ha participat com a pianista i director musical són: LICEISTAS i CRUZADOS (Teatre Nacional de Catalunya); ROMANCE DE CURRO DEL PALMO (Teatre Grec de Barcelona); MAR I CEL (Teatre Victòria); L’ECLIPSI (Teatre Nacional de Catalunya), guanyador d’un premi Max; 73 RAONS PER DEIXAR-TE (Teatre Goya), guanyador de dos premis Butaca; REQUIEM FOR EVITA (Sala Planeta); i RENARD O EL LLIBRE DE LES BÈSTIES (Teatre Lliure), entre molts d’altres.

►També ha estat el director musical de l’espectacle NIT DE MUSICALS els anys 2015 i 2016, aquesta darrera, guanyadora del premi del Público BroadwayWorld Spain. La temporada passada va ser l’alternant de direcció musical d’SCARAMOUCHE al Teatre Victòria de Barcelona.