►Daniel Anglès dirigirà “Carousel” al teatre Grec de Barcelona el 28 i 29 de juliol.

►Un Rodgers i Hammerstein en català amb més de 80 artistes en escena.
►L’espectacle estarà protagonitzat per Miquel Fernàndez en el paper de Billy Bigelow i Nina en el paper de Nettie Fowler.

► “Carousel” estarà dirigit per Daniel Anglès i comptarà amb la direcció musical de Xavier Torras i les coreografies d’Oscar Reyes. i amb un repartiment de luxe: Miquel Fernández, Diana Roig, Anna Moliner, Ivan Labanda, Nina, Fèlix Herzog, Cisco Cruz, Beth Andrews, Jaume Costas, Joan Mas, Anna Pomar, Mireia Sanmartín, Clara Solé, Beatriz Macías, Cristina Miralles, Toni Luque, Oscar Reyes i el Cor Aules

►La música d’un dels grans compositors històrics de Broadway estarà interpretada per una orquestra de 38 músics i les lletres i el llibret d’Oscar Hammerstein II, un dels lletristes més importants del gènere, estaran adaptades al català per Daniel Anglès i Marc Gómez.

►L’espectacle original del 1945 amb música de Richard Rodgers, i llibret i lletres d’Oscar Hammerstein II està basat en Liliom de Ferenc Molnár. El 1945 es va estrenar a Broadway i va guanyar 8 premis, entra els quals millor musical, millor direcció, millor llibret i partitura, millor coreografia.

►L’espectacle s’ha anat reposant diverses vegades al West End de Londes, la darrera el 2017, i a Broadway el 2018 que està nominat a millor reposició, a millor actor, a millor actriu, entre altres.

►El 2003, Daniel Anglès i Xavier Torres van treballar junts a “Jugant a Rodgers” un espectacle de petit format de El musical més Petit, que homenatjava aquest compositor de Broadway.