►Daniel Anglès dirigirà “Carousel” al teatre Grec de Barcelona el 28 i 29 de juliol.

►Un Rodgers i Hammerstein en català amb més de 80 artistes en escena.
►L’espectacle estarà protagonitzat per Miquel Fernàndez en el paper de Billy Bigelow i Nina en el paper de Nettie Fowler.

► “Carousel” estarà dirigit per Daniel Anglès i comptarà amb la direcció musical de Xavier Torras i les coreografies d’Oscar Reyes.

►La música d’un dels grans compositors històrics de Broadway estarà interpretada per una orquestra de 38 músics i les lletres i el llibret d’Oscar Hammerstein II, un dels lletristes més importants del gènere, estaran adaptades al català per Daniel Anglès i Marc Gómez.

►L’espectacle original del 1945 amb música de Richard Rodgers, i llibret i lletres d’Oscar Hammerstein II està basat en Liliom de Ferenc Molnár. El 1945 es va estrenar a Broadway i va guanyar 8 premis, entra els quals millor musical, millor direcció, millor llibret i partitura, millor coreografia.

►L’espectacle s’ha anat reposant diverses vegades al West End de Londes, la darrera el 2017, i a Broadway el 2018 que està nominat a millor reposició, a millor actor, a millor actriu, entre altres.

►El 2003, Daniel Anglès i Xavier Torres van treballar junts a “Jugant a Rodgers” un espectacle de petit format de El musical més Petit, que homenatjava aquest compositor de Broadway.