►L’espectacle, dirigit per David Pintó, és una versió concert de l’espectacle NINE i es podrá veure al Teatre Eòlia del 20 al 30 d’octubre.

►L’actriu i cantant Mariona Castillo presenta de la mà de la direcció escènica de David Pintó i la direcció musical de Gustavo Llull una versió concert de l’espectacle NINE de Maury Yeston estrenat a Broadway durant els 70, alhora adaptació de la pel·lícula autobiogàfica de Fellini “8 ½”.

►A través de les cançons del musical, descobrirem els entrellats de la vida del prestigiós cineasta Guido Contini, qui s’enfronta a la crisi dels quaranta. L’espectacle pretén oferir una mirada fotogràfica de les dones que l’envolten: la seva dona, la seva amant, la seva musa, la productora, les fans, les detractores, la seva mare i la prostituta que li va ensenyar a estimar. Totes elles interpretades per la mateixa actriu, Mariona Castillo, però amb el recolzament d’un cor femení amb Mònica Vives, Lu Fabrés i Bealia Guerra.

►L’espectacle sorgeix del Cicle MondayMonday 2015/2016 del Teatre Eòlia, cicle de concerts dedicats exclusivament al món dels musicals, on Mariona Castillo va presentar aquesta versió concert com artista convidada. L’actriu i cantant fa anys que estava “fascinada pel musical Nine, pel seu material dramatúrgic i musical, passional i sucós” – comenta Mariona Castillo – i és per això que va decidir fer aquest espectacle acompanyada de professionals que admira. El resultat suposa per Mariona Castillo “un repte interpretatiu i vocal gran”. Degut a l’èxit que va tenir la proposta,