►El musical “Priscilla la reina del desierto” farà  set funcions a l’octubre al Kursaal de Manresa.

►Un muntatge espectacular i divertit que es podrà veure la pròxima temporada, del 26 al 29 d’octubre, al Kursaal de Manresa. El muntatge, que aquest hivern va fer temporada a Barcelona amb molt d’èxit durant 15 setmanes consecutives i amb més de 100.000 espectadors, arribarà al Kursaal de Manresa en set funcions.

►Les entrades es posaran a la venda a partir d’aquest divendres, 9 de juny a les 18.00 h a taquilles i per internet.

►Basat en la pel·lícula guanyadora d’un Oscar, el musical narra les divertides experiències de tres artistes “drag” que travessen el desert australià a bord de l’atrotinat autobús que dóna nom al musical, representant el seu atrevit espectacle en un viatge a la recerca de l’amor i de l’amistat. Amb els grans èxits de la música disco – des de Tina Turner a Madonna – la seva banda sonora és la més ballada de tota la història, en una desfilada ininterrompuda de cançons i coreografies que converteixen l’espectacle en el musical “Feelgood” per excel·lència. Hi podrem escoltar una antologia dels èxits de la música disco dels anys 90, que recull grans èxits de Madonna, Tina Turner, Supertramp, Gloria Gaynor, Village People, Donna Summer… Amb temes tan populars com It’s Raining Men, I Will Survive, Go West…

►La gira de “Priscilla la reina del desierto” s’estendrà fins a la primavera de 2018, amb més de 400 funcions en 35 ciutats.

►Amb un vestuari guardonat amb els premis Oscar i Tony, amb més de 500 vestits, 250 perruques, 150 parells de sabates, i una posada en escena que inclou 40 artistes sobre l’escenari i 23 escenes diferents és un dels musicals més espectaculars.