►Aquesta versió va començar amb la pregunta, “Què passaria si els esperits del Conte de Nadal vinguessin a visitar un banquer del s. XXI?”.  Diu Jofre Ballés. Des d’aleshores el text ha canviat molt i el banquer ara és un empresari, i els esperits en lloc de visitar-lo li donen malsons, però el que s’ha mantingut són les ganes de canviar la perspectiva per intentar trobar les situacions còmiques girant el text original. Per què els esperits volen redimir-lo? I si ells també tenen motius personals? I com s’ho faran per causar una catarsi en algú que te Facebook i Twitter? I total, de què serveix redimir-lo? El que ell no faci de dolent, ho farà un altre, oi? El resultat de totes aquestes preguntes és un text divertit i lleuger, en un món surrealista i oníric, que espero que us encurioseixi tant com a mi.

►Amb temes de musicals molt recents  “The King of Thule” Faust, “We Can Do It” The Producers, “March of the Witch Hunters” Wicked, “Notice Me Horton” Seussical, “Lost in the Wilderness” Children of Eden, “Brand New day” Dr. Horrible’s Sing-Along-Blog, “How Lucky You Are” Seussical, “The Letter” Made in Dagenham, “Pity the Child” Chess, “All for You” Seussical, “All the Wasted Time” Parade

►Del 17 de novembre a l’11 de desembre de 2016 De dijous a dissabte a les 22h. Diumenge i dilluns a les 20h al Maldà de Barcelona.

►Una cita obligada pels amants del gènere.