►Del 29 d’agost al 2 de setembre.

►Un espectacle musical de petit format que repassa algunes de les peces musicals més emblemàtiques inspirades en les obres i textos del William Shakespeare.

► “Shaking Shakespeare” no només és una cita obligada pels amants  del teatre musical, sinó que també ho és pels amants del cant i de la bona música. Sostingut tot només per un piano de paret, les veus tenen compenetració perfecte, tocant l’excel·lència vocal. Amb números amb cant clàssic, com el “Maria” de “West Side Story” o modern  amb els números musicals de les obres de Cole Porter, o Elton John reinterpretant sense màscares ni luxes l’obertura del “Rei Lleó”, sempre amb un alt gust musical i vocal.

►El repartiment: Maria Cirici, Josep Fadó, Paul Perera, THE HANFRIS QUARTET(Juan BertrandJordi ForcadellGener Salicrú, Adrià Sivilla), THE SING SONG SISTERS (Núria CuyàsLaura PauLluna Pindado)

► “Shaking Shakespeare”  Un concepte ideat per Josep Fadó, Sheila Garcia i Moisès Maicas, amb la direcció musical de Sheila Garcia, coreografia de Maria Garriga i direcció escènica de Moisès Maicas.

Des del madrigal renaixentista fins a Broadway.

Els darrers dies “Brush up your Shakespeare” al Maldà