►Rosa Galindo, directora del Teatre Eòlia, Josep Galindo i Paco Mir han presentat la nova temporada d’un espai obert a propostes de creadors emergents en un teatre de 85 localitats.

►Rosa Galindo, ha fet una valoració, molt positiva, de la temporada passada

►El teatre Eòlia dóna cabuda a companyies durant el seu procés de creació i ofereix l’opció de gaudir de visibilitat i d’expansió amb un període d’exhibició.

►El teatre ha programat 20 espectacles dels quals destaquem les propostes musicals:

►Un d’aquests projectes és La mort no truca,  del 16 al 18 de desembre. Un espectacle musical per a tots els públics, amb direcció de Victòria Boixadera.

Mal Martínez, de 27 i 28 de setembre. Amb direcció de Miguel Casamayor i Marta Pérez

Nine. Les dones de Guido Contini, del 20 al 30 d’octubre. Amb direcció de David Pintó, direcció escènica de Gustavo Llull i amb Mariona Castillo com a actriu.

Run like a girl (varitetats pop) del 9 al 20 de novembre. D’Helena Tornero amb direcció musical de Mónica Samit i Núria Sánchez

►El cicle Monday Monday, amb gran èxit de públic la temporada passada acull 5 concerts. El 14 de novembre la Marató que poden participar alumnes de totes les escoles. El 16 de Gener, Arnau Tordera, el cantant, compositor i guitarrista del grup Obeses, oferirà un concert únic amb la figura de la dona com a eix central. El 13 de febrer Rosa Galindo. El 13de  març Joey Bates. I finalment  el 3 d’abril Lucía Torres.

►També es programen 3 concerts d’òpera dins el cicle: Òpera Glam. El 22 de novembre Sequenza. O destrucció d’una diva. El 13 de desembre Rusiñol a escena, Apel·les Mestres al jardí. I el 21 de febrer Tonadillas, madrigales i peripècies.

►I el 22 de març Fes-me una perduda, una comèdia musical amb direcció de Miguel Casamayor.