📌Sortegem 2 entrades dobles entre tots compartiu aquesta notícia al facebook i etiqueteu amb qui hi voleu anar. Teniu temps fins divendres a les 12 del migdia.

► “El despertar de la primavera” s’acomiada aquest diumenge 12 de maig del Teatre Victòria de Barcelona.

► “El Despertar de la primavera” és un musical pop rock que tracta sobre l’amor adolescent, la repressió, la por, l’abús de poder i la incomprensió. Melchior és un jove intel·ligent i astut que, gràcies als llibres, ha après diversos aspectes sobre la sexualitat humana que la societat s’obstina a amagar, ratllant el tabú. Ell és el confessor del seu amic i company de classe Moritz, que li explica que se sent torturat davant els somnis eròtics que acompanyen les seves nits. D’altra banda, la dolça Wendla que fracassa en l’intent que la seva mare li expliqui com s’engendren els nadons, es retroba amb Melchior i entre ells sorgeix alguna cosa especial.

►El musical ha aconseguit commoure espectadors d’arreu del món des de la seva estrena l’any 2006 a l’Off Broadway de Nova York. Considerada una peça de culte, ha tingut diverses produccions internacionals, i s’ha estrenat en escenaris de Nova York (Broadway), Londres (West End), Viena, Buenos Aires, diverses gires pels Estats Units i pel Regne Unit… i ara, Barcelona. La producció original de Broadway l’any 2006, va guanyar 8 premis Tony i 4 premis Drama Desk. Aquesta versió catalana, estrenada a la sala Gaudí de Barcelona no es queda curta, amb 2 Premis de la Crítica, 3 premis Teatro Musical de Madrid, 2 premis Broadwayworld i dues nominacions als Butaca.

►L’espectacle, que conté 19 números musicals, està dirigit per Marc Vilavella, la coreografia és d’Ariadna Peya, la direcció musical de Gustavo Llull i la traducció catalana de David Pintó. Jordi Bulbena ha creat l’escenografia i el vestuari. És una producció d’Origen Produccions.