►Focus produirà 2 espectacles de teatre musical: “Geronimo Stilton: Gran retorn a Fantasia, El musical, al desembre i  “Homes”, El musical, al febrer

► “Geronimo Stilton: Gran retorn a Fantasia, El musical, serà un nou musical familiar basat en els personatges i l’univers de Geronimo Stilton, el superèxit editorial que s’ha convertit en un veritable fenomen literari entre els nens i nenes d’arreu del món. El muntatge s’estrenarà a Barcelona el desembre del 2016.

►Lluís Danés signarà la direcció d’aquest nou espectacle musical, participatiu i interactiu, que sorprendrà amb una innovadora posada en escena. La música anirà a càrrec de Xavi Lloses, i el llibret el compondrà Enric Llort, amb: Beth Rodergas, Edgar Martinez, Marc Gomez, Marina Xeix, Marina Schiaffino.

► “Homes” una sobre la masculinitat i la relació entre homes i dones, a partir de relats curts i brillants basats en situacions quotidianes.

►La comèdia més fresca i original de les T de Teatre torna a Barcelona renovada i en format de musical amb la direcció de  Carol López, amb adaptació de Sergi Belbel i Carol López, música de Marc Parrot i amb Agnès Busquets, Mireia Portas, Alba Florejachs, Anna Barrachina (resta de repartiment en curs).