►De l’1 al 16 de maig els dissabtes i diumenges.

►Un espectacle musical per públic d’entre 3 i 10 anys. A l’escenari trobarem la màgica combinació d’actors, titelles i música en directe.

►Rondalla popular portuguesa, que ens endinsa en  les aventures d’un petit conill, per recuperar casa seva de les mans de la gran, cruel, poderosa i pudenta, Cabra Cabresa. Durant la seva recerca per trobar algú que li doni un cop de mà,  trobarà  personatges com l’esquerp i musical senyor vent, el tendre i poruc Bou, el juganer i simpàtic gos, l’esbojarrat i cantaire gall i la valenta i xerraire formiga Rabatja. Una aventura divertida i tendre amb música en directe.

►El Conillet Blanc està adaptat i dirigit per Georgina Cort amb la música i la direcció musical de Josep Ferré amb les coreografies de Quim Capdevila, l’escenografia de Manuel Álvarez i Mª Luisa Talavera, els titelles de Carmen Pascual, el vestuari de Georgina Cort i la llum i el so de Rodrigo Alonso.

►Sobre l’escenari hi troben:

►El Conillet Blanc: Georgina Cort. Cabra, Cabresa, Bou, Gos i Gall: Ernest Fuster i Eduard Mauri i el Pianista Josep Farré.

►L’espectacle utilitza un llenguatge sonor i també utilitza la rima, amb cançons molt enganxoses, creades per l’espectacle, que s’integren perfectament a l’historia, ja que volem que la música formi part del  llenguatge.

►L’escenografia està cuidada al detall perquè puguin endinsar-se a l’aventura del conillet ,ja que necessitarem l’ajuda dels  nens, fent-los partícips de la història.