►3 diumenges: 28 d’abril i 5 i 12 de maig a les 20 h.

►Després de la temporada a Madrid, l’espectacle torna a Barcelona amb el format renovat i actualitzat, amb més espectacularitat tècnica que permetrà al públic reviure i vibrar les actuacions més emblemàtiques (i les que no ho són tant!) del festival d’Eurovisió amb aquest concert teatralitzat en forma de gran popurri de 120 cançons en 95 minuts. 

►A través de la pantalla gran LED, el públic seguirà la història i viatjarà en el temps veient les imatges originals de les actuacions, la puntuació, la posició, l’any, el país representat!

►A més dels seguidors nostàlgics, el públic més jove i sobretot, l’eurofan; gaudirà la inclusió dels últims temes més reconeguts del Benidorm Fest i de l’Eurovisió d’enguany, que sonen ja a les plataformes d’èxit del país. 

►La segona temporada de TUELF POINTS pretén arribar més enllà de l’espectacularitat vocal i l’enginy narratiu –que ja s’ha reconegut amb diverses nominacions: Premis Butaca de Catalunya 2023, Premis teatremusical.cat, Premis Teatre Barcelona.

►L’objectiu és endinsar l’espectador en una festa que celebra la música, fent un homenatge a un dels esdeveniments musicals més grans.

►Com a novetats amb els col·laboradors virtuals de luxe, se sumen a NINA, MIKI NÚÑEZ, RUTH LORENZO, TONI CRUANYES; SORAYA ARNELAS, MATIAS PRATS JR. DANIEL DIGES i alguna sorpresa més.