Al pati de butaques
10 novembre, 2023

Blanca Bardagil: Dramaturga, guionista i directora. La remor de la platea desapareix. Es comença a apagar lentament la llum de sala….

Llegeix més
De salut pública 
9 novembre, 2023

Antoni Font-Mir: Doctorand en estudis teatrals per la UAB, Màster Universitari en Estudis Teatrals per la UAB i llicenciat en art…

Llegeix més
Les múltiples vides de la Carme Sansa
8 novembre, 2023

Jaume Mallofré: Actor i doblador. Corre l’any quaranta-tres I tot i la dictadura Un ventet d’art i cultura Als nostres verals…

Llegeix més
II Premis de Teatre Musical
7 novembre, 2023

Ester Bartomeu Floreta: Actriu, coreògrafa, docent i vicepresidenta de l’AADPC. Teatre Musical!! Quina passió!! Els que som partícips i friki-fans dels…

Llegeix més
►RIIIING! Els musicals que truquen a la porta (com va ser)
31 juliol, 2023

►Els dies 10 i 11 de juliol de 2023 es va celebrar a Casa Terrat el “RIIIING! Els musicals que truquen…

Llegeix més
Converses [producció]
13 juliol, 2023

►Dues generacions unides per la mateixa professió es troben, intercanvien punts de vista per créixer i trobar respostes juntes. ►Capítol 6….

Llegeix més
Converses [Història]
6 juliol, 2023

►Dues generacions unides per la mateixa professió es troben, intercanvien punts de vista per créixer i trobar respostes juntes. ►Capítol 5….

Llegeix més
Converses [adaptació i traducció]
29 juny, 2023

►Dues generacions unides per la mateixa professió es troben, intercanvien punts de vista per créixer i trobar respostes juntes. ►Capítol 4….

Llegeix més
Converses [Composició musical]
22 juny, 2023

►Dues generacions unides per la mateixa professió es troben, intercanvien punts de vista per créixer i trobar respostes juntes. ►Capítol 3….

Llegeix més
Converses [Dramatúrgia]
20 juny, 2023

►Dues generacions unides per la mateixa professió es troben, intercanvien punts de vista per créixer i trobar respostes juntes. ►Capítol 2….

Llegeix més