►Del 18 de febrer al 10 de març.

►Torna a la programació familiar del Teatre Romea amb una versió renovada de Marta Buchaca, sobre l’ús coherent de les noves tecnologies amb la música de Keco Pujol.

Alícia al país dels mòbils, una obra de Marta Buchaca i dirigida per Jordi Andújar amb producció de Viu el Teatre. L’espectacle està protagonitzat per Júlia Bonjoch, Queralt Albinyana, Jordi Llordella i Marc Pujol.

►L’espectacle que torna el Romea, ja es va poder veure el 2017 amb el títol Alícia al país de les meravelles. Compartim la fitxa d’estrena:

►Aquest espectacle familiar, adaptació moderna del clàssic literari de Lewis Carroll, busca advertir-nos sobre els perills de la dependència excessiva de la tecnologia, especialment, pel que fa a la telefonia mòbil. El muntatge torna en una versió renovada en un moment en el qual el debat sobre l’addicció a aquestes eines, sobretot en l’adolescència, és més vigent que mai.

►Podeu escoltar la música de l’espectacle en aquest enllaç:

Sinopsi

►El dia que l’Alícia fa 12 anys li regalen el seu primer mòbil, però el conill blanc l’hi roba i ella el persegueix per recuperar-lo. 

►L’Alícia haurà de recórrer el país de les meravelles fins a arribar al palau dels mòbils, on trobarà una reina que perd el cap per les noves tecnologies i que li posarà les coses molt difícils per tornar a casa. 

►Amb aquest viatge, la protagonista descobrirà el valor de la imaginació i de la lectura, i aprendrà a fer servir les tecnologies amb criteri. La història que tots coneixem, però ambientada als nostres temps, on els nens conviuen amb la tecnologia cada dia.

►Addicionalment, s’efectuarà una xerrada sobre l’ús responsable de les pantalles (i les xarxes socials) amb l’assessor de joves Carles Ventura.  Aquesta serà en format en línia i gratuïta, el dilluns 26 de febrer a les 19 h. Per assistir-hi caldrà fer inscripció prèvia omplint el següent formulari:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfovHiR27NLXmvwCyCtlOYpq9eO7giUSE08YnNusUZPUNdISQ/viewform?usp=sf_link