► “El médico, el musical” que s’estrenarà a Barcelona a partir del novembre del 2024 obre audicions per buscar el seu nou repartiment.

►Es busquen personatges i repartiment masculí, femení i infantil.

►El musical compta amb la producció executiva de Dario Regattieri a través de beon. Entertainment, la música d’Iván Macías i la lletra de Félix Amador. Un musical basat en l’exitosa novel·la de Noah Gordon.

►Tots els interessats a formar part d’aquest musical podran pujar el seu material abans del 18 de febrer a la plataforma següent: Audiciones – El Médico, El Musical (beon-entertainment.com)

►Tota la informació es troba a aquesta web.

Descripció de personatges:

● Rob (20/30 anys): Tenor lleuger amb ampli registre en veu mixta.

● Rob nen (16/25 anys): Soprano lleugera amb veu “infantilitzada”.

● Mary (20/30 anys): Soprano amb gran domini de la veu mixta i de cap.

● Barber (35/50 anys): Tenor/ Baríton amb gran versatilitat vocal i facilitat

per al falset.

● Sha (25/30 anys). Tenor amb veu gran i domini de la veu mixta i de cap.

● Avicena (50/60 anys): Baix/ baríton amb veu gran i amb pes tant en veu

parlada com cantada

● Mirdin (30/40 anys): Tenor lleuger.

● Karim (30/40 anys): Tenor lleuger. 

● Quandraseq (35/50 anys): Baríton. 

● Fritta (30/40 anys): Tenor /Baríton amb veu trencada i estil rock.

● Agnes (35/50 anys): Soprano amb veu gran i domini de la veu mixta i de cap.

►Sinopsi

►La vida del petit Rob J. Cole canvia el dia que queda orfe i descobreix que posseeix un insòlit do: pot predir la mort. Adoptat com a aprenent per un cirurgià barber, Rob recorre Anglaterra descobrint la vida, la disciplina i la curiositat per aprendre. Amb dinou anys, un metge jueu li parla de la llunyana Pèrsia, on hi ha una escola de medicina dirigida pel millor metge de l’època: Avicena.

►Rob parteix cap a l’aventura, disposat a creuar mig món per convertir-se en metge. Mentre viatja en una caravana a través del desert coneix la Mary, una noia escocesa que li farà recordar els orígens i marcarà els plans de futur. Res no serà fàcil per a Rob a Ispahan, ni fer-se passar per jueu perquè se li permeti estudiar ni la seva relació amb Sha, que s’encapritxa de la seva amistat. Aviat es converteix en un alumne avantatjat d’Avicena, però una plaga, la guerra i un rei dèspota posaran a prova la vida de Rob. Només l’amistat, la vocació i l’amor l’empenyeran a sobreviure.