►7 i 8 de juny

►Per segona vegada Barcelona Gay Men’s Chorus (BCNGMC) torna  amb el seu espectacle BGMC & The Queen el 07 i el 08 de juny al Teatre Condal de Barcelona acompanyats per la cantant Mirela.

►La seva combinació de melodies, teatre musical, monòlegs i una posada en escena dinàmica va triomfar el 2023, juntament amb Natalia, Soraya, Nerea, Sharonne i Lorena Gómez.

►Després del seu pas pel claustre de professors de l’acadèmia d’Operación Triunfo 2023, Gerard Ibáñez lidera com a director musical a més de 60 veus i a la seva cantant en llengua de signes, Conxita Paricio, en una proposta de creació pròpia del que és el primer cor LGTBIQA+ a Espanya en gravar un disc d’estudi, We Have a Voice.

►Com a reina convidada aquesta temporada, Mirela Cabero brillarà com a solista i acompanyada en duets mai vistos per un cor de veus masculines. Lligada a la factoria Disney com la veu del recent live-action de La Sirenita o sobre els escenaris en la versió musical de El Rey León a la Gran Vía madrilenya, en el seu repertori no hi faltaran temes propis, com els que van estar a punt d’aconseguir-li l’accés a Eurovisió en les preseleccions nacionals.

BGMC & The Queen inclou les últimes composicions de la formació i un guió, producció, vestuari i coreografies creades per l’ocasió gràcies al talent intern de la companyia que, després de gairebé 10 anys de trajectòria, es perfila com un dels show-choirs més exitosos del panorama català.

Sobre Barcelona Gay Men’s Chorus (BCNGMC)
►El cor de veus masculines BCNGMC és des de 2014 una entitat independent sense ànim de lucre. L’associació potencia la formació contínua dels seus cantants, ofereix espectacles accessibles per persones sordes i col·labora en causes solidàries. Ha cantat en diversos escenaris i teatre de la ciutat comtal, Bolonya, Alacant i Palma, en programes com Operación Triunfo 2023, First DatesPunts de Vista i esdeveniments com Pride Barcelona i BCN Eurovision Party. El 2022 es converteix en la primera coral LGTBIQA+ d’Espanya en tenir un disc d’estudi, We Have a Voice.

►També compta amb el Premi Clavé del públic a Millor Producció en video 2020 i Millor Espectacle en directe 2021, i el premi del jurat i del públic al Millor Espectacle-Producció de cant coral 2022.

Sinopsi
►El Barcelona Gay Men’s Chorus, el cor LGTBIQ+ més nombrós del país, dirigit pel Gerard Ibáñez, i amb més de 70 cantants, torna al Teatre Condal amb un espectacle que no et deixarà indiferent.

BGMC & The Queen ens explica un conte d’un regne on hi havia un rei, però no hi havia reina. Vine a descobrir a través de les cançons del BGMC com el rei soluciona aquest petit “problema” i viatja a través d’una història on no hi ha reina, però sí molta reinona!