►Dimarts 23 de juliol de 2024 al Teatre Monumental de Mataró a les 7 de la tarda i a les 9 del vespre.

►El repertori, d’allò més variat, viatja pels temes més emblemàtics de Cabaret, The Phantom of the Opera, The Miserables, Mar i Cel, West Side Story, Chicago, Mamma Mia, Cats, Cantando bajo la lluvia, Evita, Rent, entre d’altres. 

►A càrrec de la companyia Suerte en mi vida, sota la direcció general de Marc Flynn i la direcció musical de Dídac Flores, i els actors i actrius professionals: Jordi Coll, Lu Fabrés, Mònica Vives, Marc Flynn i la jove promesa Mireia Federico.

►A més a més, la companyia ha comptat amb la col·laboració especial d’artistes d’Àngels Gonyalons i Carlos Gramanje.

►Broadway Santes s’ha plantejat com un projecte participatiu que compta amb la implicació i participació d’escoles i entitats de dansa i arts en viu de la ciutat la comarca: Escola Heidi Consegal, Mataró Teatre Musical, Swing Maresmes, La Base Mataró, +QBall, La Nave, Escola de dansa M. Àngels Ramos, Casa de Andalucía de MataróSala Cabanyes i l’Aula de Teatre de Mataró. També hi ha la participació especial de dues escoles que no són de Mataró, La Caixa dels Trons de Premià de Mar i Forum Licano de Lliçà de Vall.

►L’espectacle vol ser un punt de trobada entre professionals, joves promeses i alumnes que comparteixen un projecte il·lusionant comú, unint esforços i talent en una funció memorable.