►Del 14 al 17 de novembre de 2024.

►Aquesta tardor vinent, la sala gran del Kursaal de Manresa acollirà en 7 funcions Chicago, una de les comèdies musicals més famoses de Broadway. Es podrà veure del 14 al 17 de novembre a càrrec de SOM Produce, els mateixos productors que l’any passat van portar al Kursaal ‘Grease’. Les entrades per veure ‘Chicago’ es posaran a la venda a partir d’aquest divendres, 19 d’abril a les 11 del matí.

►Escrita per Fred Ebb i Bob Fosse, amb música de John Kander i lletres de Fred Ebb, la producció que ens arribarà al Kursaal està encapçalada per Ivan Labanda i compta amb més de 20 artistes dalt de l’escenari, entre músics, actors i ballarins. Una història excitant sobre avarícia, assassinats i el món de l’espectacle, plena de temes mítics com «All That Jazz» i «Razzle Dazzle».

►Les entrades per veure ‘Chicago, el musical’ al Kursaal es podran comprar a partir de divendres, 19 d’abril a les 11:00 h a taquilles i per internet (www.kursaal.cat). La sessió d’estrena serà dijous 14 de novembre a les 19 h i les entrades tindran un preu únic de 39 €, el mateix preu que la sessió de diumenge a les 12 h.  Les funcions de divendres a les 17:30 h i a les 21 h, dissabte a les 17:30 h i a les 21 h, i diumenge a les 18 h tindran preus amb descompte. L’entrada serà a 55 € (49 € amb el Carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 30. Per als menors de 16 anys el preu serà de 39 euros).

►Ambientada enmig de l’extravagant decadència dels anys 20, ‘Chicago’ explica la història de Roxie Hart, mestressa de casa i ballarina d’un club nocturn, que assassina amb malícia al seu amant quan ell l’amenaça d’abandonar-la. Desesperada per evitar la condemna, Roxie enganya el públic, els mitjans de comunicació i la seva companya de cel·la i rival, Velma Kelly; i contracta a l’advocat més hàbil de la ciutat de Chicago, Billy Flynn. Aquest famós advocat convertirà el seu crim premeditat en una cortina de fum de titulars sensacionalistes de l’estil dels quals es poden llegir avui en les revistes i diaris d’escàndols.

►Fins a finals d’abril, la producció fa temporada al Teatre Apolo de Madrid. Després, la gira de ‘CHICAGO’ passarà per València, Málaga, Gijón, Valladolid, Salamanca, Saragossa, Sevilla… a més a més de Manresa. I també és previst que més endavant faci estada a Barcelona.