►Dissabte 20 d’abril de 2024.

►L’espectacle està dirigit per Ignasi Barris, que també n’ha fet el llibret i la música, i està interpretat pel mateix Ignasi Barris i Isolda Fita Matas, Xènia Thió, Rut Pi, Jana Garcia i Laia Torres.

Estimat futur, jo, és un projecte d’una trajectòria de tres anys que va començar amb la idea d’una cançó i des d’aquí s’ha anat teixint una història i diverses cançons de composició pròpia. Arran del seu treball de recerca de Batxillerat, l’Ignasi Barris que va poder aprofundir en la creació de l’obra i la producció de les cançons, enregistrant-les a Soundclub Studio amb l’ajuda de Lluís Costa. Amb els músics: Joan Barris, Marc Parés, Jordi Quintà, Ignasi Barris i Lluís Costa.

►Es va estrenar a la Sala la Planeta de Girona el 29 i 30 de desembre del 2023 i torna aquesta setmana en una única funció.

►Podeu veure el reportatge que vam enregistrar per la seva estrena:

►Sinopsi:

►En Bru fa tres dies que no surt de l’habitació. A fora, s’hi troben els problemes amb què tot adolescent s’ha hagut d’enfrontar: les amistats efímeres que es comencen a desfer, els canvis d’humor, la recerca de la vertadera vocació… En Bru es troba perdut, enclaustrat i frustrat. No sap qui és ni qui vol ser.

►A partir de la troballa d’un diari personal amb escrits de dues noies del passat que parlen sobre les seves experiències, la violència domèstica, el futur, la transcendència de les seves vides… començarà a entendre les seves arrels i a entreveure el seu camí dins el caos eixordador de la seva existència.