►Del 15 de desembre al 14 de gener.

►El pròxim 15 de desembre s’estrena Satisfacshow, el nou espectacle de Jordi Purtí (“Operetta”, “Desconcerto”, “Concerto a Tempo d’Umore”) amb músics de l’Always Drinking Marching Band. 

►Satisfacshow és un espectacle de teatre de gest, música i humor. Una fanfàrria de cinc músics de carrer, d’aires balcànics, viatgen pel món tocant per guanyar-se la vida. Aquest viatge “existencial” els porta a passar per altres formats musicals (música clàssica, pop, rock, músiques del món) que els fa trobar el seu propi camí i tornar a les seves arrels, la seva essència, més convençuts i realitzats que mai.

►”Satisfacshow” és un espectacle que es mou entre el concert i el teatre de gest, amb grans dosis d’humor. Aquest cop, el manresà i antic actor dels Joglars, Jordi Purtí s’allunya dels músics de clàssica (“Operetta”, “Desconcerto”, “Concerto a Tempo d’Umore”) per posar-se al capdavant de cinc músics de modern (Sergi Basart, Oriol Escolano, Dario Garcia Francesc Vidal, Esther Muñoz) amb anys d’experiència en la banda de carrer Always Drinking Marching Band.

►Així mateix, l’Always Drinking, deixa de banda el color groc, amb què fa anys que vesteix els carrers amb “La calle és nuestra” i s’aventura en altres textures amb un espectacle inèdit “de teatre”, sense perdre la seva essència informal, còmica i de qualitat.

►Un espectacle per a tots els públics, d’edats i cultures. Un espectacle de Teatre Universal com el gest i la música.

►Amb la direcció escènica de Jordi Purtí Ollé, la direcció musical de Francesc Vidal i els intèrprets: Sergi Basart a la trompeta, Dario Garcia al trombó, Oriol Escolano a la trompeta, Esther Muñoz a la tuba i Francesc Vidal al saxo.

►El disseny de llums és de l’Anna Espunya, el vestuari de la Rosa Lugo, la fotografia: MW Fotografia, la fotografia de cartell: Fabian A. Pons i la producció executiva de Carles Arqué ACAC Produccions.