►Dimarts 2 d’abril, a les 20 h,

►El Teatre Condal acollirà l’espectacle Sharonne All Divas, una obra creada i dirigida per Cristobal Garrido sota la supervisió artístIca de Daniel Anglès. L’espectacle és protagonitzat per Sharonne i el músic Octavi Banyuls.

►Torna Sharonne al Teatre Condal, ara amb un nou espectacle en el qual ret homenatge a les grans dives de la música.

►A Sharonne All Divas, el públic podrà gaudir de la seva interpretació de clàssics d’artistes com Madonna, Edith Piaf, Britney Spears o Ella Fitzgerald, entre moltes altres, en un espectacle que vol retre tribut a les grans estrelles de la música que han inspirat la carrera de Sharonne.

Sharonne All Divas és un concert en el qual l’artista compartirà amb el seu públic temes indefugibles però també confidències i anècdotes, i tot això adornat amb pinzellades d’humor i picardia que sorprendran fins i tot els seus fans més acèrrims. Un format que grans estrelles com Judy Garland i Liza Minnelli o, més recentment, Lady Gaga, han posat en escena i que, ara, Sharonne recupera per tornar a sorprendre’ns.

►I per als que després del concert s’hagin quedat amb ganes de més, Sharonne proposa als seus seguidors més fervents un Meet&Greet on podran conèixer l’artista, fer-se fotos amb ella i, fins i tot, endur-se un obsequi com a  record d’una vetllada que promet ser inoblidable.

►Sharonne és una de les reines més estimades de l’univers Drag Race d’ençà que es va alçar amb la corona en la segona edició del reality.

►Artista multidisciplinari, ha actuat arreu del país amb espectacles teatrals com El gran hotel de las reinas o The Hole Zero, ha participat al Benidorm Fest amb la seva cançó Aire i ha fet un duet musical amb el cantant italià Tiziano Ferro amb el tema Camino hacia los mares. En televisió, ha presentat els programes Reinas al rescate, d’A3 Media; Orgullo 2023, de TVE i Gala Drag de Las Palmas de Gran Canaria, de TVE. També ha treballat com a intèrpret de doblatge a la pel·lícula Trolls 3, on donava veu al personatge que havia interpretat RuPaul a la versió original del film d’animació.

►Sinopsi

►T’agradaria assistir a un recital amb les més grans de l’escena? Sharonne ho fa possible!

►La guanyadora de DRAG RACE ESPAÑA recupera els xous clàssics en què les actrius i cantants més admirades compartien anècdotes i cançons inoblidables amb un públic entusiasta. De Liza Minnelli a estrelles llatines com Nacha Guevara o artistes LGTBIQ+ com Ángel Pavlovsky i, finalment, la mateixa Lady Gaga, han enlluernat en aquest format.

►A All Divas, SHARONNE, acompanyada d’un pianista, rememora i versiona temes d’Edith Piaf, Chavela Vargas, Barbra Streisand o Madonna. Un còctel musical acompanyat d’humor i picardia.