27 i 28 de juny  al Teatre Victòria de Barcelona

►Elnom amb qual es coneix el barri teatral de Londres, també anomenat “West End”, és una gran producció que vol transportar el públic al variat ventall d’emocions, trames i històries que ofereixen els escenaris de la capital britànica. L’espectacle compta amb números de musicals de nova generació -com Back To The Future An Evening With Whitney, juntament amb altres títols més històrics -com Kiss Me KateThe King And I o Crazy For You– i també obres orientades al públic familiar -com The Lion KingAladdinShrek o Frozen-, totes elles en cartell aquesta temporada a Londres.

►Escrit i dirigit per la directora i coreògrafa Coco CominTHEATRELAND tanca la trilogia dedicada a les coreografies de Comèdia Musical després de les últimes produccions: Showtime i Screen. El muntatge reunirà, en una espectacular posada en escena, a 800 intèrprets en total amb edats que van des dels 4 fins als 69 anys.

THEATRELAND es representarà en 2 dobles funcions, actuant 600 ballarins a cada passi. Es tracta d’estudiants provinents de diversos nivells i cursos amateurs, pre-professionals i professionals. L’obra, estructurada en dos actes, agruparà les diferents disciplines de dansa treballades durant el curs lectiu: Jazz, Claqué, Ballet, Hip-Hop, Modern Jazz, Dansa Espanyola, Contemporani, Clip Work

►L’espectacle, que inclou 47 números coreogràfics, compta amb un staff tècnic, artístic i organitzatiu de 114 persones, a més de la participació de vàries empreses col·laboradores. En total, a l’obra s’exhibeixen 1.484 peces de vestuari i uns 9.678 complements (sabates, sabatilles, mitges, barrets, guants, perruques, adornaments…).

THEATRELAND comptarà també amb l’actuació estel·lar del contrabaixista de la Vella Dixieland, Josemi Moraleda, que tocarà en directe en el mític número Slap That Bass del musical Crazy For You, interpretat pels alumnes de Claqué de Comèdia Musical Professional de primer i segon curs, sota les ordres del mestre claquetista Sharon Lavi.

Sinopsi de l’espectacle THEATRELAND

 ►El West End compta amb una àmplia gama de produccions, cadascuna amb un encant únic i diferent. Una gran quantitat de musicals nous irrompen a l’escenari i, en els darrers anys, alguns d’ells han consolidat el seu lloc com a clàssics moderns. Altres arriben i enlluernen el públic solament durant un parell de mesos seguits, però val la pena conèixer-los.

►Per un altre costat, els teatres de Londres són llocs amb molta història, on han succeït tot tipus de tragèdies i triomfs. D’aquest teatres es diuen moltes coses. Una actriu, que donarà vida a una tramoista de teatre, desvetllarà al públic interessants anècdotes i històries que van quedar ocultes entre les bambolines de cadascun dels teatres londinencs, des del Picadilly Theatre fins l’Eventim Apollo, en un fascinant recorregut que travessarà els teatres de Drury Lane, Savoy, Adelphi, Cambridge, Dominion, Prince of Wales, Hammersmith, London Coliseum, Royal Albert Hall i molts altres. Potser alguns esperits s’han quedat atrapats entre les parets, els telons i les butaques per seguir formant part del món de l’espectacle.

Més de 50 anys formant a artistes que triomfen en els grans escenaris

►El Festival Biennal de Dansa és una gran oportunitat per als alumnes de l’Escola Coco Comin de participar en un espectacle de gran format representat en els majors escenaris de la ciutat, els teatres que acullen els grans musicals, amb aforaments que permeten gaudir-lo a milers d’espectadors, escenografies imponents, i il·luminació i so professionals. L’objectiu és dotar de taules escèniques als alumnes, mostrar el treball als seus familiars a través d’una gran producció, i ampliar la cultura i coneixements musicals dels estudiants.

►Coco Comin Escola de Dansa i Comèdia Musical va ser fundada l’any 1971 i, en aquestes cinc dècades, ha format a centenars de professionals i amateurs en les diverses disciplines de dansa, així com en cant i teatre, destacant especialment els intèrprets de musicals, ja que l’Escola va ser una de les primeres en impartir aquesta formació professional i actualment és el centre de referència a tota Espanya en aquesta línia d’ensenyament. De fet, l’Escola Coco Comin és una de les pedreres d’artistes que triomfen actualment en els grans musicals de la cartellera de Barcelona i Madrid.

►La fundadora i directora, Coco Comin, segueix activament al front de la seva Escola, treball que compagina amb la direcció i coreografia de musicals d’èxit.

►Les entrades de THEATRELAND es posaran a la venda a partir del proper dilluns, 17 de juny, a través de www.teatrevictoria.com i a les taquilles del teatre.