►Dagoll Dagom celebra un Cap d’Any especial per a famílies amb Bye Bye Monstre a les 12 h del migdia.

►Dagoll Dagom presenta un Cap d’Any Especial amb tota la família amb Bye Bye Monstre al Teatre Poliorama. El divendres 31 de desembre tindrà lloc una funció especial per celebrar en directe l’entrada del nou any a les 12 del migdia, amb cotilló, raïm i sucs. A partir de les 11.30 h els espectadors podran accedir al teatre i a les 12 h tindran lloc les campanades presentades pels mateixos actors i actrius del musical. A continuació començarà la funció.

►Funcions de Nadal i Reis
►Aquestes festes hi haurà funcions de Bye Bye Monstre el dijous 23 de desembre (12 h i 16 h), el divendres 24 de desembre (12 h), el diumenge 26 de desembre (12 h), el dilluns 27 de desembre (12 h i 16 h), del 20 al 30 de desembre (12 h), el divendres 31 de desembre (11.30 h), el diumenge 2 de gener (12 h i 16 h), el 3 i 4 de gener (12 h i 16 h) i el 5 de gener (12 h). Passat festes les funcions s’allargaran cada cap de setmana (dissabte 12 h i diumenge 12 h i 16 h) fins el 23 de gener.

►Dagoll Dagom amb cançons de Dàmaris Gelabert
►Amb aquest nou musical, Dagoll Dagom vol assolir un nou camí de creació d’espectacles per a tots els públics, amb la voluntat d’arribar als infants i conscienciar que la introducció de ben petits al llenguatge teatral és fonamental com a factor iniciàtic del públic del futur. Bye Bye Monstre és la primera direcció d’Anna Rosa Cisquella, guardonada recentment amb una Creu de Sant Jordi del 2021.

►Es tracta d’un musical inspirat en la situació de confinament que han viscut milers de nens i famílies aquest últim any. Un homenatge als més petits de casa i un comiat a la pandèmia en un moment en què la vacunació avança, les mesures es relaxen i sembla que comencem a veure la llum al final del túnel.

►El musical compta amb la dramatúrgia de Marc Artigau, Anna Rosa Cisquella i David Pintó, text de Marc Artigau, amb cançons de Dàmaris Gelabert, coreografia de Lluc Fruitós (Brodas Bros), il•lustració i disseny gràfic de Lyona i amb un repartiment dirigit per Anna Rosa Cisquella, format per Alba Florejachs, Albert Triola, Marc Soler, Martina Garcia, Violeta Marín i Vinyet Morral als que s’hi sumen, de forma virtual, Pep Cruz i Teresa Vallicrosa.

►La història
►La Berta, una nena de 9 anys, recorda el que va escriure en el seu diari. Per tots els carrers de totes les ciutats hi ha un Monstre molt perillós, que és capaç d’entrar en secret a les cases i deixar la gent adormida.
►El pare, que és infermer en un hospital, els demana seguir una sèrie de normes per a protegir-se. Això vol dir tancar-se a casa amb en Nil, el seu germà que sempre està enfilat a algun lloc, i la seva mare que és informàtica.
►L’aniversari de la Berta està a tocar i aquestes normes faran molt difícil poder celebrar-lo. Trista per la situació fa una videotrucada als seus avis, una parella de científics que cerquen una cura pel Monstre. Ells l’animen a encarar-se al Monstre i fer-lo fora.

►Una producció de Dagoll Dagom en col•laboració amb TMB que es converteix en un musical i un conte publicat per Estrella Polar.

►Bye Bye Monstre va més enllà d’un musical. El projecte neix del Concurs de Relats Curts per a infants i joves impulsat per TMB, que enguany ha arribat a la 14a edició i en què hi han participat més de 400 joves. El premi ha consistit a convertir els contes guanyadors reescrits per Marc Artigau en un espectacle musical de Dagoll Dagom i en una versió editada en format conte amb il•lustracions i disseny gràfic de Lyona, publicat pel segell Baobab de l’editorial Estrella Polar i que ja està a la venda a totes les llibreries.

►Pots consultar més información de l’obra aquí:

Bye bye monstre