► L’obra arriba per fi als nostres teatres plena de passió, amb música que accelera el ritme del teu cor i balls espectacularment sensuals. Aquest musical aconsegueix transportar a l’escenari la nostàlgia de la dècada dels 80 amb totes les emocions que van provocar Jennifer Grey i Patrick Swayze a la pantalla gran.

►Després de dues temporades al West End de Londres i dues exitoses gires per tot el Regne Unit, la clàssica història de Baby i Johnny es presenta a casa nostra amb fantàstiques i memorables cançons com “Hungry Eyes”, “Hey! Baby” , “Do you Love Me?” i el clàssic “(I’ve Had) The Time of My Life”.

►En paraules d’Eleanor Bergstein, autora de Dirty Dancing: Va ser la immensa,  generosa i efusiva resposta dels fans la qual finalment em va animar a fer de Dirty Dancing un musical en teatre. Atès que la gent veia la pel·lícula una vegada i una i altra vegada, vaig pensar que el que realment volien era estar presents quan la història passava. El teatre ofereix l’oportunitat de tenir-lo en viu. L’escenari té profunditat, mentre que la pantalla és plana, així que mentre que alguna cosa passa, alguna cosa més està passant al teu voltant o darrere de tu, abans o després. La història base es manté igual, però he afegit més escenes de la història d’amor entre Baby i Johnny, més sobre els pares de Baby, sobre Neil i l’entorn del que passa a Kellerman ‘s en aquest moment. Era l’estiu de la lluita pels moviments civils, el discurs de “I have a dream” de Martin Luther King va tenir lloc a Washington en el mateix moment en què Baby i Johnny estaven en Kellerman s.

►L’escenari disposa de 3 giratoris per moure els diferents sets d’escenografia que ens transportaran als diferents llocs on es desenvolupa l’obra. Entrarem a l’hotel Kellerman’s on Baby s’allotja amb els seus pares en unes aparentment avorrides vacances: hall, el menjador, les cambres del personal, el jardí, les habitacions dels hostes i el soterrani on l’staff practica el “dirty dancing” .

►La il·luminació està dissenyada pel reconegut italià Valerio Tiberi, el treball inclou musicals, ballet i òpera a Itàlia. El disseny d’il·luminació per a Dirty Dancing consta de 150 aparells de llum d’última tecnologia.

►L’àudio original és d’Armando Vertullo, la coreografia és de Gillian Bruce i en el nostre país els responsables seran els coreògrafs Marta Melchiorre i José Antonio Domínguez, tots sota la direcció de Frederic Bellone. Un equip creatiu jove i fresc que dirigeix ​​aquest timó per transportar-nos i viure l’emocionant història entre Baby i Johnny. El vestuari ens porta dècades enrere: desenes de perruques i diversos centenars de peces ens mostren l’estil de l’època. I hi ha ball, molt de ritme i més ball.