►Espectacles de nova creació amb els grans èxits de la sala.

►Els Pirates Teatre, que van reobrir les portes d’El Maldà el mes de desembre de 2013, presenten la nova temporada d’aquesta emblemàtica sala al centre de Barcelona celebrant els quatre anys de gestió. “Històries de prop”, és el títol que continua resumint el projecte d’una la sala ja consolidada dins l’ecosistema teatral. La sala també ha acollit aquesta temporada exposicions de fotografia, itineraris, presentacions de llibres, de discs, i moltes altres activitats, com la col·laboració amb el Festival Píndoles.

►Els Pirates Teatre valoren molt positivament els resultats de la temporada passada i estan orgullosos d’haver produït i donat suport a espectacles que han esdevingut èxits de la temporada com Les dones sàvies o Barbes de Balena i és per això que tornaran aquesta tardor.

► “Continuem estables i consolidats, que ja és molt, però també ha sigut una temporada de risc apostant per espectacles de nova creació i produccions pròpies externes a Els Pirates Teatre. Per una altra banda, el públic d’El Maldà és fidel i confia en la nostra línia de programació, però encara hem de fer molta feina per arribar també a nous públics”, ha resumit Adrià Aubert, membre de la companyia i director artístic de la sala.

►A la temporada 2017-18 s’hi podran veure moltes propostes de teatre cantat.

► “Per si no ens tornem a veure”  a partir del 7 d’agost.

►Els Reis d’Arden reben una carta dels Reis de Dumaine on els proposen que la seva filla Anne es casi amb el príncep William d’Arden. Però els joves prínceps no tenen cap intenció de casar-se i menys amb algú que gairebé no coneixen. Tots dos, sense saber-ho,  tenen  la  mateixa  idea:  Fugir  amb  una  identitat  falsa  i  descobrir  com  és  el  món  més enllà dels seus regnes. Però per més disfresses que portin, i per més que canviïn una vegada i una altra d’identitat, els dos prínceps es troben i s’enamoren irremeiablement. Per  si  no  ens  tornem  a  veure és  la  història  de  dues  persones  que  no  són  el  que  diuen  ser.  És una  història  de  disfresses  i  d’identitats  falses  on  el  destí,  igual  que  l’amor,  és  inevitable.  I  és sobretot  un  homenatge  a comèdies  comLeonci  i  Lena; El  Joc  de  l’amor  i  de  l’atzaro, Al  vostre gust, on les aparences i els enganys es barregen amb la comèdia i l’amor.

Llibret i lletres:  
Alícia Serrat
Música:
Marc Sambola
Direcció:
Alícia Serrat
Direcció Musical:
Marc Sambola
Intèrprets:
Anna Lagares, Edgar Martínez i Marc Sambola
Producció Artística:
Daniel Anglès
Col·laboració coreografia:
Òscar Reyes
Vestuari:
Oriol Burés
Assessorament escenogràfic:
Toni Luque
Direcció de producció:
Mireia Vericat
Imatge gràfica:
Zuhaitz San Buenaventura
Edició gràfica i fotografia:
Agata Casanovas
Producció:
Aules

► “Barbes de balena” a partir del 19 de setembre.

►Barbes de balena fa un recorregut per la vida de la doctora Dolors Aleu i Riera (1857-1913), la primera dona llicenciada en medicina a Catalunya  i a l’estat espanyol. La seva  va  ser  una  carrera  plena  d’obstacles,  que  va  anar  superant,  per  exercir  una  professió aleshores  vetada  a  les  dones.  A  partir  de  la  seva  figura,  també  fem memòria  de  les  nostres àvies, besàvies…, i reflexionem sobre les dones d’avui en dia. A l’època de la doctora Aleu, les dones portaven cotilla, i nosaltres?

Dramatúrgia:
Anna Maria Ricart
Direcció:
Mònica Bofill
Composició musical:
Ariadna Cabiró
Coreografia:
Anna Romaní
Intèrprets:
Ariadna Cabiró, Núria Cuyàs, Laura López i Anna Romaní/Anna Rosell
Escenografia i vestuari:
Maria Albadalejo
Fotografia:
Núria Gámiz
Producció:
Marina Marcos
Estudiant en pràctiques:
Laura Solé
Agraïments:

Institut del Teatre, Xamfrà, EMMCA, Lipi Hernández, Bàrbara Raubert, Loles Cuyàs, Joan Cuyàs, Derry Oates, Mercè Escalas, Sheila Garcia, Marina Marcos… i a les nostres mares, àvies,

besàvies…

► “Nine, les dones de Guido Contini” a partir de l’11 de desembre.

►Una versió concert de l’espectacle NINE  de  Maury  Yeston  estrenat  a  Broadway  durant  els  70,  alhora  adaptació  de  la  pel·lícula autobiogràfica de Fellini “8 1⁄2″. A través de les cançons del musical,  descobrirem els entrellats de  la  vida  del  prestigiós  cineasta  Guido  Contini,  qui  s’enfronta  a  la  crisi  dels  quaranta.  Una mirada fotogràfica de les dones que l’envolten: la seva dona, la seva amant, la seva musa, la productora, les fans, les detractores, la seva mare i la prostituta que li va ensenyar a estimar. Totes elles interpretades per la mateixa actriu. La primera representació de Nine.  Les dones de Guido Contini s’englobà dins del Cicle MondayMonday 2015/2016 del Teatre Eòlia.

Adaptació i direcció escènica:
David Pintó
Idea original i interpretació:
Mariona Castillo
Direcció musical i piano:
Gustavo Llull
Coreografia:
Ariadna Peya
Disseny il·luminació:
Jordi Berch
Espai sonor:
Josep Sánchez-Rico
Producció executiva:
Cristina Ferrer -Tot Produccions
Foto, vídeo:
Kiku Pinyo

► “Quin desencís m’ha fet tan negre i trist” a partir del 28 de febrer

►L’espectacle és un concert teatralitzaten català on les cançons tenen com a tema i motor principal la condició afroamericana. El color de la  pell,  l’herència de  l’esclavitud,  el  racisme,  la  llibertat,  l’amor,  l’alegria  i  l’expressió  d’una tristesa  innata  amb  nom  propi:  el  blues,  apareixeran  a  l’escenari  del  Maldà,  per  retre homenatge a una manera única d’entendre la vida i la música.

Direcció artística:
Xavi Casán
Veu:
Virgínia Martínez
Piano i direcció musical:
Dani Campos

► “Aquets últims 5 anys” a partir de maig

►Jamie Wallenstein és un novel·listaamb un futur prometedor. Cathy Hiatt és  una  aspirant  a  actriu.  El  musical,  de  JasonRobert  Brown  ens  narra  la  història  de  la  seva relació  de  cinc  anys;  com  es  coneixen,  s’enamoren,  conviuen,  es  casen,  es  distancien  i finalment, es separen. L’obra guanyadora d’un Tony, té una particularitat narrativa que la fa especial i sorprenent: els dos  personatges  ens  expliquen  els  fets  de  la  seva  relació  a  través  de  cançons  solistes  i monòlegs,  amb  l’afegit  que  Jaime  fa  el  viatge  en  ordre  cronològic,  mentre  Cathy  el  fa  a  la inversa  (comença  derrotada  i  en  dol,  i  acaba  emocionada  després  de  la  primeracita,  sense saber tot el patimentque l’espera) i només es retroben en escena quan coincideixen en la línia temporal: el dia del seu prometatge.

Cathy Hiatt:
Anna Herebia
Jamie Wellerstein:
Marc Flynn
Producció:
Origen Produccions
Direcció:
Marc Vilavella
Direcció Musical:
Gustavo Llull
Coreografia/moviment escènic:
Ari Peya
Escenografia i vestuari:
Jordi Bulbena

► “Nou espectacle d’Alícia Serrat i Daniel Anglès” a partir del juny

►Després de l’èxit de Per  si  no  ens  tornem  a  veure,  estrenat a la  temporada 16/17 al Maldà, la directora Alícia Serrat i el productor Daniel Anglès tornen a unir forces per fer un  nou  musical  de  creació.  Aquesta  ho  vegada  ho  faran  amb  la  complicitat  del  pianista  i compositor Miquel Tejada, que també en serà el director musical. Un espectacle que arribarà a final de temporada i que serà interpretat per quatre actors, encara a determinar

Llibret, lletres i direcció:
Alícia Serrat
Música i direcció musical:
Miquel Tejada
Producció artística:
Daniel Anglès
Repartiment en curs