►Algunes de les propostes musicals:

“Tot el que no ens vam dir” a partir de 6 d’agost al 9 de setembre de 2018.
“Ciutat de gespa”  a partir del 12 de desembre al 13 de gener de 2019.
“Barbes de balena” a partir del 16 de gener a l’1 de febrer de 2019.
“Akelarre” al març i abril de 2019.
Trilogia d’Alícia Serrat:
“Per si no ens tornem a veure” del 23 al 25 d’abril.
“Tot el que no ens vam dir” del 24 al 25 d’abril.
“El temps que no tindrem” del 25 d’abril al 26 de maig.

►La nova temporada d’El Maldà s’iniciarà el mes d’agost i comptarà amb 19 espectacles, dels quals 9 seran estrenes, i comptarà amb fins a sis companyies estables que presentaran els seus projectes de teatre i dansa. Així ho resumeix Marina Marcos, membre de la companyia i productora de la sala: “Gràcies a la complicitat de les companyies que presenten els seus projectes a El Maldà podem seguir augmentant el nombre d’estrenes que oferim al públic. El públic de la sala és cada vegada més fidel i ha entès perfectament el nostre compromís amb les companyies estables com a eina de creació. Això és el que som, i això és el que volem fomentar en la nostra professió”.

►Entre les companyies programades per a aquesta temporada, que han participat en la roda de premsa de presentació, destaquen Cia. La Ràtzia, The Feliuettes, La Ruta 40 i Teatre Obligatori. La Cia. La Ràtzia estrenarà el seu primer espectacle Croades, un exemple del compromís del Maldà amb les companyies més joves. Entre els espectacles que tornen s’expliquen Barbes de balena, Les dones sàvies, El llarg dinar de Nadal, Tot el que no ens vam dir i La màquina de parlar. La programació no oblida els espectacles musicals de petit format amb dues estrenes destacats: Ciutat de gespa de Joan Vázquez i Gerard Alonso, creadors de l’exitós Paquito forever, i El temps que no tindrem, el darrer espectacle de la trilogia creada per Alícia Serrat i Daniel Anglès, aquest cop amb la complicitat del pianista Dani Campos. A més, els espectadors del Maldà tindran l’oportunitat de veure els tres espectacles escrits per Alícia Serrat en les últimes temporades de la sala durant el mes de maig.

►Com en el cas d’Alícia Serrat, les dones són les protagonistes dels espectacles de creació que es podran veure aquesta temporada a El Maldà, amb propostes com Rastres_Argelers, d’Aina Huguet; La màquina de parlar, de Victòria Szpunberg; Ever after, un espectacle de teatre dansa de la Cia. Nadine Gerspacher; Barbes de balena, una creació d’Anna Maria Ricart, Mònica Bofill, Ariadna Cabiró, Núria Cuyàs, Laura López i Anna Romero, Akelarre, de lacia. The Feliuettes, entre d’altres. Els Pirates Teatre han volgut destacar que El Maldà produirà fins a tres d’aquests espectacles. Així ho explica Marina Marc: “Com a companyia comprenem que de vegades és complicat trobar les eines per produir un espectacle i volem donar suport a la creació de projectes que aconsegueixin que la nostra programació reflecteixi una societat igualitària, que és una altra de les nostres fites”. També Carles Gilabert presentarà un espectacle de creació escrit i protagonitzat per ell mateix sota el títol Res em fa gran.

►La temporada 2018-19 es tancarà el mes d’agost de 2019 amb un nou muntatge teatral a partir del text original de Peter Pan, que obrirà la col·laboració entre El Maldà i La Excèntrica de Santa Coloma de Gramenet.

►D’altra banda, la línia de cabaret es reformula en la temporada 2018-19 per sortir dels dilluns i passar a formar part d’una programació més estable, però sense perdre el seu caràcter. Així, trobarem algunes de les estrenes de la temporada, com el western Johnny & Vienna, de Llàtzer Garcia; Nadales., l’espectacle d’Iban Beltran, Carles Pedragosa i Josep Pedrals que vol trencar amb el Nadal més comercial, i Akelarre, el nou espectacle de The Feliuettes que completaran amb un equip artístic íntegrament format per dones.

►A més de la programació de cabaret, teatre i dansa, la sala oferirà cicles ja habituals en la programació com: Maldà 1700 (cicle de música antiga i xocolata), el cicle de rondalles mallorquines Al cel ens vegem tots plegats i el festival Maldà Endansa.

►L’equip del Maldà remarca el seu agraïment a tots aquells que fan possible que el projecte segueixi endavant amb tanta força: espectadors, col·laboradors, empreses patrocinadores, administració, propietat i, sobretot, a totes les companyies i col·lectius que els donen suport i als que han obert les portes d’aquesta sala del Palau de Maldà.