►Seguim amb la presentació a Barcelona de “Desde Al sur del Pacífico hasta Más Allá de La Luna”

►La taula d’opinió formada per:

►Joan Lluís Bozzo, director de Dagoll Dagom  ha actuat a “No hablaré en classe”, “Antaviana”, “Nit de Sant Joan”, “Glups”. I ha dirigit els espectacles musicals “El Mikado”,  “Quartetto da cinque”,  “Mar i Cel”, “Flor de Nit”, “T’odio amor meu” , “Pigmalió”, “Els Pirates”, “Cacao”, “Poe”, “La Perritxola”, “Boscos endins”, “Aloma”, “Cop de rock”, “La família irreal”, “Super 3 el musical”, i ”Scaramouche”.

►També ha dirigit “La botiga dels horrors” i “El retaule del flautista” entre moltes altres.

►Carme Sansa, una de les grans actrius catalanes amb el Premi nacional de teatre i premi creu de Sant Jordi. Ha participat en muntatges musicals tan destacats com  els “Cabarets literaris” que es representaven a la mítica cova del drac de Barcelona. I ha participat en muntatges tan representatius com “La òpera de tres rals”, “Vent de garbí i una mica de por”, “Picasso Cantabile”,  “Godspell”, “Els set pecats capitals dels petits burgesos”, “De l’amabilitat del món”, “De Montmartre al Paral·lel”, “Company”,  “Aloma” entre altres.

►Daniel Anglès, ha creat, dirigit i actuat a El musical més petit  a “Tu, jo, ell, ella… i Webber i Schönberg…”,  “El somni de Mozart”, “Un cop més… una mica de música”, “Casta diva”, “Jugant a Rodgers”, “Hedwig”, “Off Broadway”, “Merrily we roll along”, “Tu, jo, ell, ella… i 10 anys més”, “Aquests 5 anys” “Aquests 5 anys/The last 5 years”.

►I ha dirigit produccions com: “Rent” “De l’òpera al musical”, “De Pel·lícula”, “Molt soroll per Shakespeare”, La nit de Cole Porter, “Per sobre de totes les coses”, “Abans no marxis”.

►Tots tres ens expliquen anècdotes relacionades amb el llibre, i el que representa l’edició d’aquest llibre.