►El dia 8 d’octubre el Teatre Gaudí de Barcelona estrena Oliver Twist un espectacle familiar.

►4 actors: Xènia Nogué, Arnau Armengol, Ivette Novell, Jordi Fornieles interpreten els personatges d’aquest clàssic.

►L’Oliver és un nen orfe que és expulsat de manera injusta de la institució on viu. A partir d’aquest moment haurà de sobreviure sol. En aquesta nova etapa, no exempta de dificultats, coneixerà diversos personatges que l’ajudaran, o bé li complicaran l’existència. Tots ells formaran part de la seva història i d’ells n’aprendrà i creixerà com a persona. La seva bondat i il·lusió per tirar endavant faran que sempre acabi trobant el camí adequat.

►La narració de l’espectacle transcorre a través del text i de set cançons acompanyades de coreografies il·lustratives del que succeeix en tot moment. D’aquesta manera, tots els elements treballen plegats amb l’objectiu d’explicar i fer arribar la història al públic tant des d’un punt de vista argumental com emocional. L’escenografia està formada per dos mòduls fabricats amb caixes de fruites que es mouen i canvien de posició per crear nous espais. També hi ajuda el disseny de l’utillatge i l’attrezzo, que serveixen per descriure tant els llocs on transcorre l’acció com els personatges que els habiten. A més a més, un banc fet també amb caixes de fruites acaba de donar volum i profunditat a l’escena. Tots els moviments i canvis d’escenografia estan integrats dins l’espectacle amb l’objectiu que l’acció no s’aturi mai.

►La direcció de l’espectacle la signa Albert Pueyo. Les coreografies són de Gemma Iglesias i la direcció vocal de Gemma Costa.

►L’espectacle es podrà veure els dissabtes  a les 17h i els diumenges a les 12h a partir del 8 d’octubre  al 18 de setembre al Teatre Gaudí de Barcelona.