►Després de la seva gira nacional, l’obra musical ANTOINE arriba a Terrassa per estrenar-se a la Factoria Cultural el dissabte, 28 de maig. El musical va ser el guanyador del premi MAX 2021 de les arts escèniques a ‘Mejor espectáculo revelación’ i els prestigiosos premis teatrals que atorga la Fundació SGAE.

►Gràcies a aquest espectacle el públic descobrirà els secrets d’El Petit Príncep, retrobant-se amb el llibre i els seus personatges i descobrint l’apassionant vida de qui el va crear i li va donar vida. I és que ANTOINE representa la unió que va existir entre el seu autor, el seu principal personatge i reflecteix una vida sencera marcada per l’aventura, on s’enalteix la grandesa de l’ésser humà per sobre de l’individualisme. És una d’aquelles històries que mereix ser contada. Antoine va ser un avançat alhora que va portar la seva passió per conèixer el món on ningú abans havia imaginat i en aquesta obra es convida l’espectador a reflexionar sobre els aspectes més rellevants de la vida, fins i tot a entendre allò que és invisible als ulls.

►La idea original i la producció executiva va a càrrec de Dario Regattieri, CEO de beon. Entertainment, mentre que el seu autor i director és Ignasi Vidal.

El repartiment
►Entre els actors hi ha Javier Godino, que interpreta el paper d’Antoine i en el paper de ‘El Petit Príncep’ està interpretat per Víctor Arbelo. I el completen Beatriz Ros, que interpreta Consuelo; Javier Enguix, Alicia Lobo, Javier Arroyo ‘Jota’, Mònica Solaun, Immaculada Mira i Diego Molero.

 La música d’Elefantes
►La mítica banda Elefantes ha estat l’encarregada de compondre la música d’aquesta obra.

►A més, el musical ja compta amb la seva banda sonora. L’elenc original ha estat l’encarregat d’interpretar les cançons que donen vida a aquest musical, cançons que ens traslladen a aquesta història increïble en què coneixem aquells aspectes de la vida de l’autor que van marcar la seva personalitat, a través de la visió de la seva obra més important, el clàssic universal “El Petit Príncep”.

 
Antoine de Saint-Exupéry
►Va néixer el 29 de juny de 1900 a Lió, on ja des de ben petit va començar a somiar de volar. Va treballar per a empreses de correu i transport aeri a Àfrica i Sud-amèrica, a més d’embarcar-se en espectaculars intents de batre rècords, cosa que va estar a punt de costar-li la vida diverses vegades.

►La literatura va ser la seva segona gran passió i va arribar a ser un autor de renom internacional en vida. Saint-Exupéry era un creador i com a tal la seva obra avançava paral·lela a la seva trajectòria vital, reflectint les seves experiències.

►Saint-Exupéry va desaparèixer sense deixar rastre mentre realitzava un vol de reconeixement el 31 de juliol de 1944. De fet, les restes del seu P-38 Lightning no van ser trobades fins a l’any 2000 a les profunditats del Mediterrani.

El Petit Príncep
►És el segon llibre més traduït de la història després de la Bíblia, ha estat adaptat a més de 300 idiomes i compta amb més de 200 milions d’exemplars venuts mundialment. L’obra és una història filosòfica que apel·la als valors universals i que s’ha transmès, i compartit de generació en generació durant més de 75 anys.

beó. Entertainment
►beó. Entertainment és una empresa líder al sector de l’entreteniment guardonada amb el premi MAX 2021 al Millor Espectacle Revelació pel musical Antoine. Una producció l’autoria i la idea original de la qual sorgeix del CEO de beon. Entertainment, Dario Regattieri.

►El 2019 va produir l’espectacle ‘500+1’ amb artistes de la talla com Rosana, Jorge Drexler, José Mercé entre d’altres.

►En plena pandèmia va posar en marxa el festival cultural bekultura Fest a tres ciutats diferents: Madrid i dues a Sevilla, donant cobertura a tota mena de registres, des de la màgia amb el Mag Yunke; monologuistes com Alex O’ Dogherty, Marteta de Graná o Santi Rodríguez; concerts com Ryden, Ara Malikian, Miguel Poveda, Coque Malla, M Clan, Fandango, així com La nit dels Musicals, un tribut a les millors cançons de musicals de la història interpretats entre altres per Dani Diges, Gerónimo Rauch, Talía del Val, Joseán Moreno i Jana Gómez -acompanyats en la direcció musical per Iván Macías– amb més de 35 músics a l’escenari.

►A més, ha realitzat la coproducció del musical ‘Qui va matar Sherlock Holmes?‘ dedicat al personatge més famós de Conan Doyle.

►Entre els propers treballs de la companyia hi ha la producció del musical ‘La Història Interminable’ basat en el llibre de Michael Ende que s’estrenarà al mes d’octubre al Teatro Calderón de Madrid. Així mateix, prepara l’estrena a l’octubre de For ever Van Gogh amb música d’Ara Malikian i coreografies de Chevy Muraday. Un espectacle en què, a través de la música, la dansa i les noves tecnologies descobrirem la vida del pintor a través dels seus quadres que cobraran vida a escena.