►Si estàs estudiant teatre musical a Barcelona i vols estrenar-te a l’escenari al costat d’un professional amb recorregut contrastat, apunta’t a la marató de #MondayMonday.

►El cicle #MondayMonday té lloc al Teatre Eòlia de Barcelona. Es fa els dilluns i convida a intèrprets de teatre musical de l’escena catalana i internacional.

►Per tal de triar quins són els 4 joves solistes que hi participaran,  el dia 14 de novembre a les 20:30h tindrà lloc la Marató de solistes, on cantaran dotze joves, prèviament seleccionats, davant d’un jurat integrat per: Joan Lluís Bozzo, Paco Mir, David Pintó, Joan Maria Segura i Elisenda Roca.

►A l’acte també hi assistirà alguns dels professionals que van actuar la temporada passada i els que hi actuaran enguany: Mone, Roger Berruezo, Mariona Castillo, Arnau Tordera, Lucía Torres entre altres…

►Per participar-hi:

►Grava’t cantant un tema de lliure elecció i ho envies conjuntament amb el teu currículum abans el dia 20 d’octubre, a comunicació@teatreolia.cat. El 26 i 27 d’octubre es comunicarà quins són els 12 seleccionats per participar en la Marató del 14 de novembre.

►Els 12 seleccionats s’hauran de preparar un tema de lliure elecció i un tema de “Scaramouche”.

►Durant la Marató acompanyarà als finalistes el director musical, pianista i coach vocal Joey Bates.