►El pròxim18 de març, l’Almeria Teatre de Barcelona estrenarà “Autònomos El Musical”, un espectacle d’Álex Martínez Vidal i Andreu Rami que es presenta com la primera comèdia musical sobre els freelances i una de les grans apostes de petit format per a aquest 2017.

► Tracta en clau d’humor el món laboral i la situació política a Espanya amb hilarants escenes, números musicals i audiovisuals, i amb “cameos” de reconeguts artistes.

► L’obra explica com, en un futur no molt llunyà, la crisi arribarà a la seva fi i tots els ciutadans gaudiran d’un treball estable i, en conseqüència, de màxima felicitat. Però això no durarà per sempre: la meravellosa vida d’Àlex es truncarà qual el facin fora de la feina. Amb una mà davant i l’altra al mòbil (com tothom avui en dia), es veurà obligat a agafar les regnes de la seva vida. Fer-se autònom serà l’únic camí.

►Una comèdia que relata les peripècies d’un nou freelance per sobreviure a un guru de l’emprenedoria, a la cruel Agència Tributària, a clients amb trastorn obsessiu-compulsiu i a un gestor molt particular.

► L’espectacle, interpretat en castellà, es podrà veure tots els dissabtes a les 22.00 hores del 18 de març al 8 d’abril.