Del 19 de juliol i fins al 30 es podrà veure al Teatre Gaudí de Barcelona, “Cançons per un nou món” l’adaptació al català de “Songs for a new world” de Jason Robert Brown.

L’espectacle és un “workshop” de teatre musical de Vocal Factory.

És un musical que no va ser concebut com a tal. No hi ha cap argument ni cap història lineal en el mateix, sinó que pot ser considerat un “musical abstracte”. Les cançons estan connectades unes a les altres per tractar un mateix concepte o tema, més que per una narració.

El tema sobre el qual giren totes les peces musicals és el de les decisions que s’han de prendre al llarg de la vida, i que fan que un faci un pas endavant, un pas enrere o es quedi en el mateix lloc. La música de SONGS FOR A NEW WORLD inclou una àmplia varietat de gèneres musicals, que van des del pop fins a la música clàssica, passant pel gospel o el jazz.

Amb: Elena Alcalde, Laura Borràs, Júlia Díaz, Carles Galceran, Ernest Ollero, Lluís Ruf, Marina Schiaffino, Alba Sorribes, Adrià Vernetta, Óscar Zurriaga i la direcció escènica de l’Anna Valldeneu, la direcció musical de Filippo Fanò, la direcció d’actors: Jose Pérez-Ocaña la coreografia i moviment escènic de Jorge Velasco.

És una producció de Vocal Factory.