► “Priscilla reina del desierto” ha arribat el Teatre Tivoli de Barcelona.

►Basat en la pel·lícula guanyadora d’un Òscar, l’espectacle “Priscilla reina del desierto” narra les divertides experiències de tres artistes drag que travessen el desert australià a bord del desballestat autobús que dóna nom al musical, representant el seu divertit espectacle en un viatge en recerca de l’amor i de l’amistat.

►La posada en escena que es representa a Barcelona és l’original amb la qual va estrenar a Londres, amb 40 artistes en escena, 500 vestits extraordinaris, 200 perruques delirants, un autobús reial totalment robotitzat, al costat de la tècnica teatral més complexa i sofisticada, oferint un espectacle total per a una experiència feliç i inoblidable que ha guanyat premis Òscar, Tony i Oliver i va ser escollit com a millor musical del 2015 a Espanya que ja l’han vist més de 400.000 espectadors.

►Una producció de SOM Produce en associació amb Nullarbor Productions (Garry McQuinn, Liz Koops, Michael Hamlyn and Allan Scott) i MGM on stage. Compta amb la direcció de Simon Phillips, coreografies de Ross Coleman i Andy Hallsworth, Orquestracions de Stephen “Spud” Murphy i Charlie Hull i els arranjaments musicals i la supervisió de Stephen “Spud” Murphy. L’adaptació i la direcció resident va a càrrec de Miguel Antelo.