Ja fa 10 anys que la ciutat de Vilanova i la Geltrú va inaugurar l’Auditori Eduard Toldrà.

D’ençà d’aquell mes de juny de 2011 hem programat moltíssimes activitats, centenars d’artistes han pujat a l’escenari d’aquest equipament i milers d’espectadors ens hi heu acompanyat; i és per tot això que ho celebrarem com cal! Volem commemorar aquesta primera dècada de l’Auditori unint talents i estils musicals diferents.

El Novarts Ensemble, formació musical nascuda a la nostra ciutat, ens presenta un atractiu i dinàmic programa de cançons i musicals, sota la batuta del compositor i director d’orquestra Marc Timón. Aquest espectacle, creat expressament per a aquesta ocasió, comptarà amb la col·laboració d’artistes del panorama musical català que han actuat a Vilanova al llarg d’aquests anys, com Joan Colomo, Judit Neddermann, Alba Carmona, Arnau Tordera i Ramon Mirabet, entre d’altres.

10 ANYS D’EMOCIONS, UN FUTUR PLE DE SONS pretén ser un reconeixement a aquests intensos anys d’activitat de l’Auditori Eduard Toldrà, però alhora és una declaració d’intencions, com la de convidar-vos a seguir omplint les butaques a cada espectacle per emocionar-nos tot escoltant la infinitat de música que encara ens queda per descobrir.