A Sondheim Night Music és un concert simfònic dedicat a la memòria del cèlebre compositor Stephen Sondheim. La mort de l’autor de Broadway ha suposat un terratrèmol en tota la indústria del teatre musical mundial, fet que evidencia la seva influència indubtable en autors, autores i intèrprets de tot el món. L’obra de Sondheim ha elevat el gènere del teatre musical i l’ha presentat com un llenguatge escènic amb unes possibilitats infinites.

L’interès de Sondheim per aprofundir en la naturalesa humana, en les seves emocions, reflexions i contradiccions, fa del seu repertori una obra genuïna i inimitable, que durant dècades ha representat un model d’escriptura dramàtica amb música.

El concert A Sondheim Night Music constitueix una repassada a les seves obres més conegudes per a teatre, cinema i televisió, interpretades per vuit de les veus més reconegudes del panorama del teatre musical actual i també per cares de noves generacions que comencen la seva carrera com a intèrprets. Entre les actrius en escena, Dulcinea Juárez (a la foto), que no fa gaire va formar part del repartiment del musical Company a Barcelona, dirigida per Antonio Banderas.

És un concert amè, festiu i trepidant, destinat a submergir els espectadors i les espectadores en la densa obra d’un compositor que ha quedat en la història de Broadway com l’alma mater del teatre musical.

Recordeu que, durant el festival, en comprar una entrada podreu col·laborar amb la Beca Sondheim que posa en marxa l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, amb la col·laboració del Grec Festival de Barcelona. La Beca donarà suport econòmic a equips de creadors i creadores que escriguin una peça de teatre musical. Podeu contribuir com a espectadors mitjançant la Fila 0 del Grec, en el moment de comprar la vostra entrada, fent donacions de 25, 50, 75, 100 € o un altre import.

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona i Pops Symphony Project.