Víctor Arbelo i Gara Roda ens coneixem fa 5 anys estudiant Teatre Musical, els dos amb molts somnis, projectes i impossibilitat d’estar-nos quiets. És aquesta inquietud la que fa que, a més de seguir estudiant de valent, comencem a fer concerts de musicals per tot Catalunya, entre d’altres projectes.

Han passat més de 3 anys des de el primer concert que vam fer junts, i ara els nostres somnis comencen a materialitzar-se, i en materialitzar-se ens separen.

Víctor (treballant a la gira dels miserables després de realitzar temporada a Barcelona) i Gara (just finalitzat el musical Goodbye Barcelona i amb projectes per marxar a Londres ben aviat), decidim que volem cantar junts un altre cop, per a despedir-nos, de moment. Instantàniament l’Abel Garriga (El Molino), com a company de viatge de ja fa uns anys, puja a bord d’aquest tren que no sabem ben bé encara on ens portarà.
Estem convençuts que ha de ser alguna cosa especial, alguna cosa que no haguem fet encara, però al mateix temps mantenint la nostra ànima, la nostra manera de fer les coses i per això demanem a Daniel Anglès (Los Miserables, La Bella y la Bestia, Hair…), que ens ha vist i fet créixer en tots els sentits, que ens dirigeixi el que promet ser un concert inoblidable. De seguida ens proposa el que farà que aquest concert sigui el que ha de ser, irrepetible i màgic: El concert no només serà una sorpresa per al públic… Sinó també per a nosaltres mateixos!

Nosaltres segur que hi serem, però el que no pot faltar en aquesta nit, sou vosaltres. Tots els que ens heu acompanyat, tots els que heu aprés amb nosaltres, tots els que ens heu vist anar creixent i ens heu ajudat a agafar forces, tothom de qui hem tingut la oportunitat d’aprendre…
Per això us convideu a que vingueu al nostre concert: ABANS NO MARXIS