L’àvia Alícia entrarà al món dels nens amb la força d’un huracà. La seva imaginació connectarà de seguida amb les il·lusions dels petits i aconseguirà que canviïn els mòbils i les tauletes per una història fantàstica, que assegura haver viscut de petita. Amb ella, la seva néta Alícia i els seus amics, emprendran un viatge ple d’aventures que els permetrà conèixer un conill que parla, un gat que somriu, un barreter boig i una reina despietada i estrafolària.

Alícia al musical de les meravelles és el nou espectacle de Trencadís. Després d’Aladín un musical genial i de Pinocho un musical para soñar, la productora valenciana s’atreveix amb el clàssic de Lewis Carroll. La màgia del món dels somnis, la diversió, l’esperit aventurer i la recerca de la llibertat seran els companys de viatge de l’Alícia en aquesta proposta de Trencadís.

Amb text de Josep Mollà, música original de Paco Iváñez i direcció de Jose Tomàs Chàfer, Alícia al musical de les meravelles es presenta com una tornada a l’essència del món dels nens, com un viatge interior cap a la fantasia o les meravelles dels anys d’infantesa.