AMOR x AMOR va sorgir de manera espontània, a través d’un article publicat el gener de 2017 al blog de teatre musical Out of Broadway de Marisol González, proposant l’organització d’un concert de duets de musicals el dia de Sant Valentí. Un mes més tard, el 14 de febrer de 2017, el concert es celebrava al Teatre Victòria de Barcelona, amb més de 30 artistes sobre l’escenari, tots ells havent proposat la seva participació de manera voluntària després de llegir l’article.
L’objectiu del concert és clar: interpretar cançons d’AMOR per donar AMOR a aquells que més ho necessiten, en aquest cas la gent gran, que s’enfronta a la solitud en el seu dia a dia.

En aquesta quarta edició els beneficis del concert aniran destinats a l’Associació Obra Social Sanitària Cor de Maria, entitat que va néixer l’any 1980 amb l’objectiu de prestar assistència social i sanitària al col∙lectiu de persones grans i persones que la necessitin. Des d’aleshores, i gràcies a la tasca solidària de professionals voluntaris, l’entitat s’ha convertit en un recurs social i sanitari molt arrelat al barri del Camp d’en Grassot‐Gràcia Nova.
Com cada any, el repertori d’AMOR x AMOR té un fil conductor. Aquesta vegada consistirà en cançons clàssiques d’amor de la dècada dels 80. Així s’escoltaran temes de Madonna, Bryan Adams, Bonnie Tyler, Whitney Houston, Joaquín Sabina o Alaska, entre molts d’altres. S’interpretaran temes d’artistes i bandes que formen part de la banda sonora de les nostres vides