Chocolat! és un concert teatralitzat situat als anys 30, durant la Gran Depressió als Estats Units. Ens transportem a una època anterior a Sing! Sing! Sing! on la Sofia, la Nicole i la Lulú ens expliquen els seus orígens.
Un temps en què els trios vocals femenins omplen les ràdios i els pocs escenaris que queden oberts. La necessitat uneix a les tres protagonistes que es veuen projectades del club més sòrdid del carrer 43 a les pantalles de Hollywood, gràcies a una marca de xocolata: “Chocolat Divine”. Tot plegat amb l’acompanyament del seu inseparable quartet de músics.

Dins del repertori hi trobem cançons originals compostes expressament per Mario Cobo i Ben Rowdon, combinades amb versions dels clàssics americans més populars dels anys 30.

Les coreografies s’inspiren en els moviments sinuosos i l’ambient dels night clubs on el claqué n’és un dels protagonistes.

Aquesta caixa de bombons és embolcallada per una bateria de llums, un teló vermell de fons i els instruments musicals més fidels a l’època.

Dirigit per Martí Torras