Hi havia una vegada tres artistes que es van arruïnar per culpa d’una pandèmia. Venien un gènere meravellós ple d’imaginació, el Music Hall.

Tots tenim un passat i el seu era peculiar.

El Pla B és un espectacle musical amb cançons en directe, molt d’humor i realitat amb els personatges més canalles i una selecció coreografies actuals.

Des del 2007, Aquarella proposa una experiència diferent, original, única a Barcelona.

Trobaràs un ambient distès on endinsar-te al món del Music Hall, acompanyat del millor servei, les millors copes i la nostra exclusiva carta PREMIUM composta per una selecció de plats Finger Food i tapes per compartir a la millor companyia.

Endinsa’t en l’aventura més descarada al cor de Barcelona.

Un espectacle que sorprèn per la proximitat i poca vergonya dels seus personatges, creant una aposta canalla i divertidíssima que no et deixarà indiferent. Gaudeix de les teves copes i còctels a la sala amb més encant de la ciutat comtal, deixa’t embolicar pel món del teatre. Una experiència diferent de la que sempre se surt content, deixa’t portar cap a una nova manera de passar una vetllada única.

Aquarella Music és el lloc idoni per menjar i beure acompanyat de la millor animació, formant part de l’espectacle en una vetllada gamberra i inoblidable.